Meer Berlusconi drama: naaktfoto’s

Silvio Berlusconi is misschien niet de cupido van wie iedereen verlangt blote foto's te zien, maar toch wordt door de Italiaanse media om foto's waarop de premier naakt zou staan bijkans gevochten. De kiekjes zouden Silvio laten zien in het gezelschap van al even ongeklede meisjes. Ze zouden zijn gemaakt door een van zijn vriendinnen. Het zouden actiefoto’s zijn, zogezegd.
Er zijn (minstens) twee redenen waarom de foto's nog niet zijn gepubliceerd. De eerste is dat de eigenaar er een miljoen euro voor vraagt. De tweede is dat de advocaten van Berlusconi met hel en verdoemenis dreigen als de foto's het daglicht zien.
Dat laatste maakt dat je zou denken dat ze echt bestaan. Al zeggen de advocaten dat de foto's (als ze bestaan) nep moeten zijn. Want de premier is nooit bloot te midden van blote meisjes.
Saillant detail: de computers en andere apparaten van een tiental meisjes die in een appartement woonden op kosten van de premier zijn in het bezit van justitie. Die onderzoekt of er nog iets van belang op de harde schijven staat.
Foto's misschien.

Bron(nen):   Daily Telegraph