Ook medewerkers van Wilders verlaten hem

Het wordt steeds eenzamer rond Geert Wilders. Na het vertrek van kamerleden, raadsleden en Statenleden keert nu ook een deel van het personeel van de fractie zich van hem af. Dat schrijft De Volkskrant. Jansen denkt dat Wilders' recente uitspraken samenwerking met andere partijen als VVD en CDA onmogelijk hebben gemaakt. 'Een stem op de PVV is zodoende een stem op links geworden.' Als tweede reden noemt hij dat 'de rechtervleugel van gezond denkende conservatieven het definitief heeft afgelegd binnen de PVV'. Volgens Jansen heeft Wilders zijn 'voormalig rechtse gedachtengoed' ingeruild voor 'een links program'. Dat is ook de voornaamste kritiek van Joram van Klaveren, het Kamerlid dat onlangs opstapte. Jansen is de zoveelste in een rij van medewerkers die opstapt. Dat speelt de politieke koers een rol in, maar ook de wijze van leidinggeven van Wilders.

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Wishful thinking van de Azijnbode; 43% van de Nederlanders is het met Wilders’ Marokkanenuitspraak eens.

 2. Leo

  De mensen rondom Wilders zoeken een smoes om weer bij de PVV weg te gaan. Het kan niet zo zijn dat zijn uitspraken t.a.v. Marokkanen de reden is.
  Ook niet dat de PVV te links zou zijn geworden.
  De reden is dat de PVV geen programma heeft en alle kanten opwaait. En als ze al iets hebben is het klein-kneuterigheid. PVV-ers zijn angstig en overzien het grote geheel niet. Ze geven de schuld aan links, rechts aan Europa de Grieken, de Polen en de islam. Iedereen schuld behalve de PVV zelf.
  Intern en extern krijgen ze niets maar dan ook niets voor elkaar, het blijft niet eens bij elkaar. En het dragen van verantwoordelijkheid is nog wel hun grootste schrik gebleken.
  Stem PVV dan worden uw angsten bezworen.
  Alleen vrijwel niemand binnen de PVV wil het ook echt gaan doen.

 3. malky

  De sloophamer wordt door de zorg heengehaald, vandaar dat dit aandacht krijgt.

 4. marianne martens

  ” Bent U daar weer” Mijnheer Dro”ge ?

 5. Johan van Vught

  In het land der blinden is eenoog koning. Als we naar de PVV hadden geluisterd, zouden er nu niet zoveel haatbaarden en djabella’s rondlopen in ons land, zouden er minder vrouwen voor hoer worden uitgescholden, zouden we niet elk jaar miljarden in het Brusselse gat hoeven te dumpen en zouden we door meer immigratiebeperking minder werkeloosheid in ons land hebben gehad.. Kwestie van logisch denken.

Reacties niet toegestaan