De Franse arbeider wil Marine Le Pen (Carla Bruni zwanger?)

Van de Franse arbeiders zou, als er nu verkiezingen waren, 36 procent zijn stem uitbrengen op Marine Le Pen, de nieuwe leider van het Front National dat een Frankrijk wil met minder buitenlanders. Le Pen trekt daarmee twee keer meer stemmen dan de socialisten en dan de huidige president Sarkozy.
In 2012 zijn er presidentsverkiezingen. In 2007 werd Sarkozy mede gekozen omdat hij de steun had van veel Franse arbeiders, die niet veel verwachten van de socialisten. Die steun is Sarkozy kwijt.
Als de kandidaat met de meeste stemmen in Frankrijk president zou worden zou een presidentschap van Le Pen niet onwaarschijnlijk zijn. Maar de verkiezing gaat in twee ronden. In de tweede ronde doen de twee hoogst scorende van de eerste rond mee.
Te verwachten is dat Le Pen de eerste ronde bij de twee winnaars hoort en dan in de tweede ronde verliest van de winnaar van de rest. De kans dat Sarkozy in die tweede rond nog meedoet is niet heel groot.

Die kans wordt misschien groter als de president een lovebaby van zijn botox-vrouw Carla Bruni krijgt. Volgens sommige Franse bronnen is ze zwanger. Net op tijd voor de campagne
Naar verluidt zou een journalist van het tijdschrift Closer aan tafel hebben gezeten met een goede vriend van de Franse president en zijn echtgenote. Die vriend zou zijn mond hebben voorbijgepraat.
Sarkozy en Bruni, voormalig model en zangeres, trouwden drie jaar geleden. Sarkozy heeft al drie kinderen uit twee vorige huwelijken, Bruni heeft één zoontje.

Bron(nen):   Le Journal de Dimache