The Daily Beast exclusief: Wat er gebeurde met het kamermeisje toen DSK klaar met haar was

Toen de vrouw die het ongeluk had de suite van Dominique Strauss-Kahn binnen te komen net toen hij naakt onder de douche uitkwam kans had gezien te ontsnappen was het eerste wat zij deed zich verstoppen, bang dat de creep achter haar zou aankomen.
Lang hoefde ze zich niet schuil te houden: DSK pakte razendsnel zijn koffer en verliet gehaast de plek des onheils. De vrouw werd totaal overstuur gevonden door een chef.
The Daily Beast
, die zich beroept op betrouwbare bronnen, hoorde dat de chef en andere hotelmedewerkers aanvankelijk niet te weten kwamen wat er precies was gebeurd: de vrouw was te geschokt om te spreken. Wel spuugde ze steeds en had ze braakneigingen.
Daardoor duurde het vrij lang voordat de omstanders een beeld kregen van wat er was voorgevallen. Toen werd ook pas de politie gebeld.
De politie was daardoor pas een uur na de verkrachting ter plaatse. Een feit dat de verdediging van DSK vermoedelijk zal gebruiken om twijfel te zaaien.
Gedurende de hele ondervraging, eerst door haar collega's en later door de politie, was de vrouw totaal getraumatiseerd en amper in staat tot een samenhangend verhaal.

Bron(nen):   Daily Beast