"Sperma van DSK op de jurk van Nafissatou Diallo"

Er zouden spermavlekken van Dominique Strauss-Kahn zijn aangetroffen op de kleding van Het slachtoffer. De politie van New York heeft de onderzoeksresultaten volgens de Franse nieuwssite Atlantico.fr getoond aan de Franse autoriteiten. In de loop van de dag zal de informatie publiek gemaakt worden.
Agenten van de Special Victims Unit hebben in de uren die volgden na de ontmoeting tussen Strauss-Kahn en de werkneemster van het Sofitel stalen van lichaamsvocht genomen op het slachtoffer, maar ook van DSK zelf. "Iedere centimeter van haar huid waar sporen van geweld zichtbaar waren, iedere vezel onder haar nagels, elk kledingstuk werden geïnspecteerd". Zelfs een tegel waarop de vrouw gespuwd heeft werd uit de vloer gelicht en meegenomen voor onderzoek.
Er wordt steeds een beetje meer bekend over het slachtoffer Nafissatou Diallo. Ze zou al zeven jaar in de VS verblijven en afkomstig zijn uit Guinee. Nafissatou Diallo die de status heeft van vluchteling, heeft een dochter van 16 jaar. Haar man stierf enkele jaren na haar huwelijk aan een ziekte. Ze spreekt maar enkele woorden Engels.

Bron(nen):   Atlantico