BBC: Rabbinale Israëlische rechtbank veroordeelt hond tot ‘dood door steniging’ (UPDATE)

Noot: van alle kanten komen beweringen van Joodse organisaties dat dit stukje anti-semitisch is en verzonnen. De BBC, onze bron, heeft het niet ingetrokken. Vooralsnog hechten we aan het oordeel van de BBC En de Sunday Telegraph meer waarde dan aan dat van Likoed Nederland - dat zelden de waarheid spreekt - en andere belangengroeperingen, die achter iedere dikke boom een jodenhater zien. Maar let dus op: het bericht kan een hoax zijn.
Een Joodse rabbinale rechtbank veroordeelde een zwerfhond tot de dood door steniging. Het gepleegde misdrijf van de hond: hij is de reïncarnatie van een advocaat die de rechters twintig jaar geleden heeft beledigd.
De hond liep onlangs in de financiële rechtbank van Jeruzalem en vertikte het om weg te gaan.
Een rechter herinnerde zich toen een vervloeking van twintig jaar terug. Een gehate advocaat zou weeromkomen als hond. En dit moest hem zijn.
De hond was spoorloos nadat het vonnis door de rechters was geveld, maar de jeugd uit de omgeving is opgeroepen om het vonnis zo mogelijk te voltrekken
Een woordvoerder van de rechters tegen het dagblad Yediot Aharonot: "De straf is een gepaste manier om de geest te treffen die bezit heeft genomen van de arme hond."
Lees meer bij de BBC.

Bron(nen):   BBC  Het Jodemdom & reïncarnatie  Daily Telegraph