Martin Bosman (PVV) denkt dat blank Nederland ten onder gaat

PVV-prominent Martin Bosma vreest dat Nederland uitgroeit tot een nieuw Zuid-Afrika, een land waarin de blanke Afrikaners 'fungeren als proefkonijn in het multicultureel laboratorium'. Linkse politici offeren de blanke Nederlander op aan hun multiculturele ideaal tot de blanken een onderdrukte minderheid zijn. Zijn schrikbeeld is het lot van de blanke Afrikaners, die door Mandela (de communistische leider van een 'terreurorganisatie' die zich liet betalen door de Sovjet-Unie ) in het verderf werden gestort.

Het staat allemaal in een boek dat niet is verschenen. De uitgever vond het niet goed genoeg. Maar NRC legde er de hand op en laat zien dat het een boek is, het racisme voorbij.

Het boek is zo extreem dat Geert Wilders alles heeft geprobeerd om te voorkomen dat het werd uitgegeven. Volgens insiders koestert Wilders al enige tijd achterdocht jegens Bosma. De PVV-leider zou bang zijn geweest voor de negatieve publiciteit die het boek had kunnen brengen.

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Volledig

  Bosma is de enige die de allochtoonse alliantie doorheeft die in het geniep een coupe aan het voorbereiden is.

  • Lio

   Nee, hoor jij hebt het ook door, dus hij is niet de enige!
   Heb je je ooit afgevraagd hoe je je ooit zo kunnen ontwikkelen tot zo’n zielig mannetje dat je nu bent? Ligt het misschien aan de opvoeding van je ouders?

   (in antwoord op Volledig)
   • Kopje thee

    Ook al deel ik je standpunt mbt dit onderwerp, vind ik het een zwaktebod om zo op de man te spelen.

    (in antwoord op Lio)
   • Bart Matthesius

    Zo’n toon is helemaal niet nodig.

    (in antwoord op Lio)
   • Volledig

    Sarcasme is moeilijk te lezen online dus ik vergeef je dat je zo tekeer gaat. Ik ben, zoals de vaste gasten weten, fel anti-PVV en ik heb absoluut geen begrip voor racisme in welke vorm dan ook.

    (in antwoord op Lio)
 2. AT

  Ehm, wat deden de blanken in Zuid-Afrika ook al weer? Is het niet precies datgene wat gebeurt met de blanken daar, dat de PVV met minderheden hier wil? Marginalisering?

 3. Meester Proper

  Je kunt zeggen wat je wilt over de Heer Wilders maar wat Europa betreft heeft de sympathieke Limburgse politicus honderd procent gelijk.

  Grenzen dicht
  Gulden terug
  Nederland onafhankelijk!

 4. Leo

  Ik herinner mij van het vak genetica wat ik op de middelbare school heb gehad, niet meer zoveel.
  Wat ik nog wel weet is dat b.v. de genen die bruine ogen geven dominant zijn over de genen voor blauwe ogen.
  Uiteindelijk zal dus iedereen bruine ogen krijgen, tenzij er spontane gen mutaties optreden.

  Het fokken van ‘edel-germanen’ zoals PVV-prominent Martin Bosma, gezien zijn angsten, kennelijk wenst is nog niet zo eenvoudig.
  Rassen zullen zich altijd blijven mengen en dat is maar goed ook. Dit heet ‘evolutie’ en bracht ons de mensheid als sterke soort.
  Het streven naar “blank zijn en blijven” zal de mensheid verzwakken. Zelfs onze intelligentie zal verminderen.

  Een voorbeeld kun je hebben aan de te ver doorgefokte rashondjes. Ze worden niet zo oud, zijn vaak ziek en leren moeilijker kunstjes.
  Je kunt er wel mee naar tentoonstellingen.
  Sommige van deze hondjes worden van tevoren nog even geblondeerd om extra punten te scoren.

  • kletsmajoor

   Maar hoe kon er in Europa dan een mensensoort onstaan met een blanke huid? Volgens jouw redenering moet de evolutie in z’n achteruit gelopen hebben toen dat gebeurde. Evolutie is echt wat anders dan simpelweg alles mengen. Evolutie impliceert ook niet dat soorten die later ontstaan “beter” zijn. Alleen beter bestand tegen de lokale omstandigheden.

   (in antwoord op Leo)
   • Leo

    Niet volgens mij maar volgens Darwin heeft dit te maken met toevalsverandering oftewel mutaties.
    Isolatie van volkeren door de eeuwen heen enz. enz.
    Overigens het DNA van alle mensen op aarde is nagenoeg indentiek. De afwijkingen zijn erg subtiel.
    Dat van b.v. een chimpansee echter is voor 98% overeenkomstig met de mens. Dus slechts 2% maakt het dat wij mensen zijn en geen apen.
    http://www.verzwegenwetenschap.nl/h1.html

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • kletsmajoor

     Dat weet ik wel. Ik reageerde erop dat je evolutie omschrijft als vermengen van rassen en dat je de gevolgen van inteelt presenteert als het effect van het voorkomen van het vermengen van rassen.

     (in antwoord op Leo)
   • Volledig

    Blanke huid en blauwe ogen zijn mutaties geweest. Een mutatie is niet perse negatief. Sterker nog, evolutie bestaat bij de gratie van mutaties die zorgen voor een verhoogde overlevingskans. Een mutatie die de wolf heel erg heeft geholpen is de mutatie waardoor het zicht achteruit ging van de wolf. Hierdoor ging het reukvermogen enorm vooruit en was het makkelijker voor de wolf om prooien te vinden. Een reukspoor blijft hangen terwijl je voor visueel contact met je prooi beperkt bent tot het zicht dat je hebt in een bos en afstand. De wolven bij wie het zicht achteruit ging, waren daardoor sterker door meer eten en leefden langer en kregen daardoor meer nageslacht.

    (in antwoord op kletsmajoor)
 5. Meester Proper

  Precies twee dagen voor de verkiezingen komt het NRC op de proppen met een “boek dat niet is verschenen”. Vast allemaal toeval.

  • kletsmajoor

   Natuurlijk is dat geen toeval. Met zo min als het toeval is dat één dag voor de Europese verkiezingen Saudi-Arabië sancties instelt (of toch niet?) tegen Nederlandse bedrijven vanwege Wilders sticker-actie. Maar ja, ‘that’s all in the game’.

   (in antwoord op Meester Proper)
   • Karel Kritisch

    En vergeet het laatste pro-Europa interview van Fortuyn niet.. dat is ook een mooie timing.

    (in antwoord op kletsmajoor)
    • kletsmajoor

     En het wrange van dat interview nu pas tonen is, dat het uit de context van 2002 is gehaald terwijl Fortuyn niet meer kan vertellen hoe hij er nu over denkt na de ervaringen met de eurocrisis.

     (in antwoord op Karel Kritisch)
 6. marianne martens

  De Neanderthalers en het lopend wezen wat mens heet, stamt uit Afrika, via Antiek India naar het Noorden gestrompeld. Wit geworden. Maar we zijn in Nederland allang niet meer wit, waar je ook komt, zie je een prachtig palet van allerlei kleurtjes,energie en levenslust.Wat een pracht. De huid van een zwart gekleurde man, voortgekomen uit het Middellands Zeegebied, is zo mooi en zacht als satijn, mooi van vorm, genieten van strelen. Nogmaals prachtig, Iedereen aan te raden. Vraagje: ” Wie gebruikt nu wie in deze 1 Mans Partij”.Nooit naar de hoofdpersoon kijken altijd naar de mensen eromheen. Wat zie je dan? Geen mooie mensen, toch.

  • Karel Kritisch

   Het waren niet de Neanderthalers Mariannne maar de cro-magnonmens (homo sapiens) http://nl.wikipedia.org/wiki/Cro-magnonmens die onze voorouders zijn.

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    dat weet ik, maar de Neanderthaler is toch van de tak met de chimpansee? Dank voor de goede correctie

    (in antwoord op Karel Kritisch)
    • Karel Kritisch

     Nee de Homo Sapiens en de Neanderthalers hebben een gemeenschappelijke voorouder: voorouderhttp://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_wereld#mediaviewer/Bestand:Humanevolutionchart.png We zitten wel met de chimpansees en bonobo’s in dezelfde geslachtengroep van de mensachtigen ( Hominini)

     (in antwoord op marianne martens)
 7. Bart Matthesius

  Ik houd van afwisseling, uitgedaagd worden door iets of iemand die anders is dan ik, er anders uit ziet, anders denkt, andere humor heeft. Het stimuleert. Ik zie dit als iets moois en prijs mezelf er gelukkig om.

  enigsinds ironish: vanuit die gedachte prikkelt zelfs Bosma: veel anders krijg ik het niet. Het is mij een mysterie dat iemand zo kan denken, zichzelf zo kan afsluiten voor al het moois dat hem niet eigen is. Het moet moeilijk zijn zo in de wereld te staan en ik benijd hem niet.

 8. Paulraw

  ´De PVV-leider zou bang zijn geweest voor de negatieve publiciteit die het boek had kunnen brengen.´

  Dus met de inhoud heeft hij geen probleem?

 9. Karel Kritisch

  Met zo’n vriend kunnen de tegenstanders van Wilders lekker achterover gaan zitten.

 10. Hector

  Geert Wilder. Was dat niet die man van vrijheid van meningsuiting?

Reacties niet toegestaan