Kindermeisje zoon Gathafi kreeg meermalen kokend water over zich heen, als straf

De gruwelijkheden van het regime Gathafi worden steeds duidelijker. Een cameraploeg van CNN bezocht de door rebellen ingenomen villa van Gathafi’s zoon Hannibal. Daar troffen ze behalve tientallen dozen met champagne het ernstig verminkte kindermeisje van het gezin aan. Ze vertelt dat als ze niet gehoorzaamde de vrouw van Hannibal haar vastbond in de badkamer en kokend water over haar heen gooide. Meerdere keren. Na de laatste marteling werd ze opgesloten zonder medische hulp. Toen een bewaker haar ontdekte en naar het ziekenhuis bracht, dreigde mevrouw Gathafi hem met gevangenisstraf als hij dat nog een keer zou doen.

"Drie dagen lang liet ze me niet slapen", zegt Mullah. "Ik stond buiten in de kou, zonder voedsel. De rest van het personeel mocht me niets geven. Ik had zelfs geen water."
Dat de familie van Gathafi aan slavernij en mishandeling deed, is duidelijk. De 30-jarige Mullah, die uit Ethiopië afkomstig is, vertelt dat ze al een jaar voor het gezin van Hannibal werkte maar nog geen cent betaald had gekregen. Geld voor een behandeling in het ziekenhuis heeft ze niet.

Bron(nen):   CNN