Parijse synagoge belegerd door anti-Israël-betogers

In Parijs is een demonstratie tegen de Israëlische aanvallen op de Gaza-strook uitgelopen op een belegering van een synagoge. In de synagoge bevinden zich nog ongeveer 100 joden die het gebouw niet uit kunnen en worden bedreigd. De Parijse oproerpolitie CRS is bezig het gebouw te ontzetten. BscF3O6IYAA25dO (1)

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. WildersFanBoy

  Wat een verrijking is die hele pl**ris-islam toch ook voor het (ooit) Vrije Westen …

  • Dead Silence

   Binnen afzienbare tijd breekt in Europa de pleuris uit en zal er schoon schip gemaakt worden. Het Trojaanse paard en hun politiek correcte autochtone verraders zullen buitenspel gezet worden zal ik maar zeggen.

   (in antwoord op WildersFanBoy)
 2. gehakstegrutto

  Als ratten in de val.

 3. LikoedNederland

  Israel-haat komt meestal voor uit Jodenhaat.

  • zo maar iemand

   Dat is een verkeerde voorstelling van zaken. Het is niet eens Israel-haat, het is kritiek op de aanval van Israel op de Palestijnen. Probeer eens je slachtofferschap van je af te schudden en zelfkritiek te hebben op jullie daderschap.

   (in antwoord op LikoedNederland)
   • RhodBerth

    Wat een onzin, je gaat toch niet een synagoge in Parijs belegeren met 100 mensen daarin die totaal niks te maken hebben met wat er nu in Israel/Gaza gebeurt?

    Dat is gewoon Jodenhaat.
    Hoe komt het toch dat sommige groepen het altijd maar weer ok vinden om aanvallen uit te voeren op mensen die er helemaal niks mee te maken hebben?

    (in antwoord op zo maar iemand)
    • zo maar iemand

     ‘Hoe komt het toch dat sommige groepen het altijd maar weer ok vinden om aanvallen uit te voeren op mensen die er helemaal niks mee te maken hebben?’

     Dat is de tekst van de Palestijnen, Rodh.
     Ergo, zou het niet handiger zijn als de Israelische en de Palestijnse leiders het zelf uitzoeken zonder burgerslachtoffers te maken over en weer? Of luister anders deze eens: http://www.youtube.com/watch?v=3xZmlUV8muY

     (in antwoord op RhodBerth)
     • RhodBerth

      De Israëlische leiding probeert het uit te zoeken met de Palestijnse leiding, en richt zo accuraat mogelijk op legitieme doelen, en waarschuwt de burgers van te voren.

      (in antwoord op zo maar iemand)
     • zo maar iemand

      Klinkt heel vroom maar is onwaar. ‘Legitieme doelen’ zijn ook ziekenhuizen, wist je dat? ‘Accuraat bombarderen’ in het drukst bevolkte gebied ter wereld, nou, succes verzekerd, tenminste, als je wat burgerslachtoffers (kinderen, vrouwen, bejaarden) op de koop toe neemt.
      En zo blijken de cijfers ook te zijn.
      En die ‘knocking on rooftop’-strategie, daar is een geinig filmpje van viral gegaan. Gezien?

      Hou me te goede, ik kies absoluut niet de kant van de Palestijnen, en het is zeker niet ‘wie niet voor ons is is tegen ons’.
      Alleen dit wordt zo’n vies spel zo, met alle framing over en weer en olie op het vuur. Je zou bijna vergeten dat er echte mensen doodbloeden in ziekenhuizen as we speak.
      Iedereen heeft zijn schuimbekkende mening, het lijkt verdorie het WK wel. Zo komt er nooit vrede.

      (in antwoord op RhodBerth)
   • WildersFanBoy

    Dus het belegeren van een synagoge, en het bedreigen van de bezoekers van diezelfde synagoge, is simpelweg kritiek op het defensief van Israël op Gaza?

    En als men hier in het Westen moskeeën gaat belegeren en de bezoekers daarvan bedreigen , kan dat gezien worden als kritiek op het offensief van de arabieren tegen Israël ?

    Da’s nog es een staaltje van politiek correct links geleuter!

    (in antwoord op zo maar iemand)
  • Lio

   Isreal zal uiteindelijk de hele wereld in de derde wereldoorlog storten. Israel wil geen vrede maar 100% bezit van het hele gebied. Dus alle palestijnen eruit.

   (in antwoord op LikoedNederland)
 4. Burgermans

  anti-Israël-betogers = Jodenhaters

Reacties niet toegestaan