ISIS: Vrouw gestenigd wegens overspel

Het gebeurde in de stad Raqqa, de Syrische stad in handen van Isis. Een geestelijke las op een plein bij het stadion het vonnis voor. Toen werd in een vrachtwagen de vrouw naar het plein gebracht en geboeid geplaatst in een ondiepe kuil. De strijders hadden keien en stenen gebracht en vroegen de omstanders de vrouw te stenigen. Niemand deed iets. Toen deden de Isis-strijders het zelf: ze wierpen stenen naar en op de vrouw tot ze dood was. Ze wikkelden haar in doeken en voerden haar weer af.

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. WildersFanBoy

  Stinkvolk met hun stinkreligie.

 2. Dead Silence

  Wat een waardig einde en toen en toe en toen…

 3. Jan Terlouw

  Met dank aan de VS! Die hebben Irak door hun illegale oorlog en de leugen dat Saddam Hoessein over chemische wapens zou beschikken Irak in een totale chaos gebracht en dit soort moordenaars mede doen ontstaan. Voor de VS is het een kweste van verdeel en heers (net schaken) en voor de onschuldige burgers een kwestie van dood en verderf. En we blijven de Amerikanen zien als baken van licht. Schaamteloos.

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Nee, niet de schuld van de VS, maar van Israël en de Joden.

   Wanneer leer je dit nou eens?
   Kom op, gewoon man en paard noemen.

   (in antwoord op Jan Terlouw)
  • Karel Kritisch

   Dacht je dat de VS een uitzondering was? Wat kinderlijk naief..

   (in antwoord op Jan Terlouw)
  • Pietje_Precies

   Oh ja het is de schuld van Amerika…Hoessein was een lieverdje en alles was pais en vree. De Amerikanen hebben zeker grote fouten gemaakt, maar je valt gewoon door de mand door Amerika volledig verantwoordelijk te houden.

   (in antwoord op Jan Terlouw)
 4. malky

  Dergelijke verschrikkingen doen de stickervrienden van Timmerfrans ook.

 5. Rocco Benevento

  Huiveringwekkende achterlijke beschamende misdadige waanzin, in de eenentwintigste eeuw. Het onvoorstelbare gebeurt. Arme, arme vrouw.

Reacties niet toegestaan