Wilders houdt vol: minder Marokkanen

Geert Wilders doet er, een week nadat het OM hem bestempelde als verdachte, nog een schepje bovenop. Hij wordt verdacht van rassenhaat omdat hij in een toespraak zei dat er minder Marokkanen moeten zijn. Gisteren twitterde hij dit bericht: 711159

72 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  ‘k Heb niets met de PVV, noch met Wilders. Maar die vervolging is natuurlijk volkomen mesjokke. Wilders moet dit gewoon kunnen zeggen.

  De vrijheid van meningsuiting kent grenzen, maar die horen m.i. bijzonder ruim te zijn. Wat Wilders heeft gezegd, moet daar gewoon binnen vallen. Overigens zijn die grenzen niet absoluut en zelfs vrij onduidelijk. In dát opzicht is zo’n proces wel interessant. Om te zien hoe ver men kan en mag gaan in dit land. Wat dat betreft kunnen we (weer eens) veel leren van de VS.

  Verder is dit natuurlijk koren op de molen voor de man. Die kickt op dit soort aandacht. En let maar op, mocht het zover komen dat ie een taakstraf krijgt, dan zal ie dat breed uitmeten. Haha. Hij is en blijft een ster in het uitspelen van de slachtofferrol.

  • Point

   Wilders is toch geen slachtoffer? Dat zijn de mensen die enorme overlast hebben van onze Marokkanen. Waarom proberen toch te veel mensen elke keer de schuld op Wilders te schuiven? Ontwijkgedrag? Hij waarschuwt steeds weer en de problemen worden toch steeds groter? Hoe kan dat?

   (in antwoord op vandehoedenderand)
   • Calhoun84

    In het begin benoemde Wilders nog wel eens problemen en kon hij de oude politiek wakker schudden. Die tijd is nu wel voorbij, tegenwoordig rijdt Wilders alleen nog maar op zijn stokpaardjes. Haalbare oplossingen zijn bij hem helemaal ver te zoeken, met zijn geschreeuw krijgen we waarschijnlijk alleen maar het tegenovergestelde voor elkaar.

    (in antwoord op Point)
 2. PaulusJ

  Terwijl de wereld in de fik staat, het OM en justitie volledig overvallen worden door hordes terugkerende jihadisten met bloed aan de handen, terwijl de overheid volledig tekortschiet in het in de gaten houden van andere islamitische risicogroepen, die in stilte in hun straten, wijken en moskeeën, verbaal en financieel wereldwijd terreur, onderdrukking en anti westerse denkbeelden ondersteunen, staat de politieke vervolging van Wilders op de rol. Als het niet zo triest was, zou ik er smakelijk om moeten lachen.
  Een kleine rabiaat fanatieke minderheid legt van Zwarte Piet tot Wilders, van Halal tot gescheiden zwemmen de passieve meerderheid het zwijgen op.

  • vandehoedenderand

   Hoezo schiet het OM tekort. Het OM heeft meerdere taken. Misschien wist u dat nog niet. Maar dan weet u het nu.

   De meeste mensen in die beruchte ‘shariawijken’ moeten niets hebben van dat handvol islamistische idioten. Ja, het zijn er veel, maar afgezet tegen de rest van de moslims in dit land (of in de wereld), is het een handvol. De kinderen die met die zwarte vlag rondliepen? Kregen ze in de hand gedrukt zonder te beseffen waar die vlag of IS voor stond. Een (islamitische) jongeman uit de beruchte driehoek werd onlangs geïnterviewd en wilde die idioten het liefst weghebben. Die man was alleen maar bezig met harde euro’s te verdienen, zoals het een goed Hollander betaamt.

   En ik snap niet wie nu het zwijgen is opgelegd. Wilders is nog niet vervolgd. De rechter heeft zich nog niet uitgesproken en de voorstanders van Zwarte Piet laten zich luid en duidelijk kennen. Tot fysiek geweld aan toe. Fy-siek geweld. U heeft het filmpje op Powned vast wel gezien, want u lijkt mij wel een vaste klant van die website. Dat fy-sieke geweld komt dus ook van de ‘passieve’ meerderheid. Net als doodsbedreigingen overigens (Peter R.)

   U doet dus wat ik hieronder Wilders al verweet; slachtoffer spelen. PVV’ers doen dat blijkbaar heel erg graag. Raar is dat.

   (in antwoord op PaulusJ)
   • Point

    Wilders heeft toch helemaal gelijk? Pijnlijk maar waar. Maak even een rondgang langs bv de gevangenissen dan weet je het al. Of ga een tijd in Amsterdam West wonen, ook een goede test.

    (in antwoord op vandehoedenderand)
    • Wilders

     De feministen hebben gelijk. Mannen veroorzaken criminaliteit. Ga naar de gevangenissen en naar elke plek waar er criminaliteit heerst en je zult zien mannen zijn oververtegenwoordigd.

     (in antwoord op Point)
   • Windows 8

    “Ja, het zijn er veel, maar afgezet tegen de rest van de moslims in dit land”
    Ook niet alle Duitsers waren Nazi’s maar kijk wat die ‘paar’ aangericht hebben.
    Onkruid moet je helemaal verwijderen anders groeit het terug, ook van kanker mag geen cel overblijven.
    Het etternde gif dat de Islam is , moet uit onze seculiere maatschappij !!!

    (in antwoord op vandehoedenderand)
    • Wilders

     Haha lekker! Nederland wordt een islamitisch/joods/christelijk land of je het wil of niet.

     (in antwoord op Windows 8)
     • Dead Silence

      In die volgorde?

      (in antwoord op Wilders)
     • Wilders

      In welke volgorde dan ook dat doet er niet toe, maar Nederland verandert en deze 3 godsdiensten wortelen gewoon in de Nederlandse samenleving.

      (in antwoord op Dead Silence)
     • Dead Silence

      U noemt het probleem. Godsdiensten, de root of all evil, zeker als het gepractiseerd wordt door intellectueel minde bedeelden. Alle godsdiensten kunnen van mij op de brandstapel.

      (in antwoord op Wilders)
     • Wilders

      Ik noem het rijkdom van al deze Godsdiensten. Liefde van het Christendom, Jodendom en de Islam. Maar u wil het niet zien. Allemaal hebben gemeen: Dankbaarheid/dienstbaarheid aan de medemens/onzelfzuchtigheid/vergevingsgezindheid.

      Islam kan de oplossing zijn voor criminele “marokanen”

      Jodendom voor joodse bankiers en Christendom voor ik kan even geen stereotype vinden van een Christen maar u snapt wat ik bedoel.

      (in antwoord op Dead Silence)
     • Dead Silence

      Ik heb geen godsdienst nodig om bovengenoemde zaken.

      (in antwoord op Wilders)
    • Wilders

     Marokkaan, criminalteit en geloof op één hoop gooien. Hoppa!

     Je zou juist wat aan de Islam hebben. Want in de Islam is het beroven van mensen en stelen, moorden en verkrachten verboden.

     (in antwoord op Windows 8)
     • Vogelbeest

      Dat hangt er maar net vanaf hoe je de islam uitlegt. Volgens sommige stromingen geldt dat alleen voor andere gelovigen van jouw eigen islam-variatie. Alle anderen zijn “ongelovigen” en daar kun je mee doen wat je wil. Isis behoort tot zo’n stroming.
      In de kern komt het er op neer: stop met alle religies en laat je leiden door gezond verstand

      (in antwoord op Wilders)
     • Wilders

      Dat hangt er van af hoe JIJ het wil zien. Wil je zien dat Islam en moslims kwaadaardig zijn dan moet je vooral met zulke voorbeelden komen. Wil je zien dat Islam en moslims normaal en goedaardig zijn dan heb je legioen aan voorbeelden kijk al naar je buren of collega’s op het werk. Aboutaleb, Marcouch etc. Het zijn allemaal moslims die bijdragen aan de Nederlandse samenleving!

      (in antwoord op Vogelbeest)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Van de islamitische medemens ja, maar niet van afgoden- dienaars en ongelovige honden..

      (in antwoord op Wilders)
     • Wilders

      Als dat zo was dan zou de Islam het Westen hebben gekoloniseerd en beroofd hebben van al zijn rijkdommen. Maar het tegenovergestelde bleek waar het Westen heeft de Islam gekoloniseerd en als parasieten de rijkdommen leggezogen

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Windows 8

      “Want in de Islam is het beroven van mensen en stelen, moorden en verkrachten verboden”
      Houden van slaven en ze neuken staat er netjes in beschreven. Oh ja, volgens Terlauw/Mohammid kan een slaaf niets tegen zijn wil doen. Want die heeft hij niet meer

      (in antwoord op Wilders)
   • harrr

    “Het OM heeft meerdere taken. Misschien wist u dat nog niet. Maar dan weet u het nu.”

    Het zou ze dan sieren om de echte problemen aan te pakken in dit land en dat zijn NIET zwarte piet en/of Wilders.

    (in antwoord op vandehoedenderand)
 3. Windows 8

  Feitenmensen versus Wegkijkmensen :
  Hoe zit het met onze tweede verwachting? Hoe staat het met niet-westerse allochtonen in andere Europese landen? Zijn dat allemaal perfect geïntegreerde pareltjes van fatsoen en werklust, omdat ze niet te maken krijgen met het Nederlandse faalbeleid?
  Vergeet het maar. Hier volgt geen sluitend overzicht, maar slechts een greep uit de data: in Engeland worden zwarte mensen 3x vaker (pdf) gearresteerd voor misdrijven dan blanken.
  In Noorwegen plegen niet-westerse allochtonen ongeveer 3x zoveel (pdf) misdaad als de Noren zelf.
  In Berlijn plegen jonge allochtone mannen 3x zoveel gewelddadige misdaad als jonge Duitse mannen en in Zwitserland plegen (Noord-)Afrikanen 6x zoveel misdaad als etnische Zwisters. Feitenmensen: 2. Wegkijkmensen: 0.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/de_enige_goeie_immigrant_is_een_aziatische_immigrant.html

  • Jan Terlouw

   Feit is dar het merendeel van de criminaliteit wordt veroorzaakt door mensen aan de onderkant van de samenleving. Dat allochtonen relatief vaak vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit heeft niets met hun etniciteit te maken maar meer met hun zwakke sociale economische status.

   Verder bereikt Wilders niets met zijn holle retoriek. Wat betreft de eventuele vervolging van zijn uitspraken. Niemand staat boven de wet, ook niet politici. Dat hij eventueel vervolgt wordt is een bewijs dat de rechtsstaat functioneert en dat er geen klasse justitie bestaat.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    “met hun zwakke sociale economische status.”
    Ik heb een Marokkaans advocaat . Lul dus op met je onzin.
    De keuze om je leven in dienst te stellen voor een bloeddorstige pedofeet ipv de kansen te grijpen die onze seculaire maatschappij je biedt heeft gevolgen. Na de 3 de of is het al VIERDE? generatie gaat die ‘ikke arme mocro uit bergen’ slachtofferrol niet meer op !!!

    (in antwoord op Jan Terlouw)
    • Jan Terlouw

     Tweede generatie en alle generatie Marokkanen in NL zijn hier geboren en getogen, hebben de Nederlandse nationaliteit en zijn dus gewoon Nederlanders. Om ze na 50 jaar emigratie nog steeds Marokkaan te noemen zegt alles over hoe Nederlanders naar het buitenland kijken. En die Marokkaanse advocaat van je zal geen crimineel zijn en daarmee bevestig je mijn stelling dat het niets met etniciteit te maken heeft maar met de sociaal economische status…

     (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      “Nog steeds Marokkaan te noemen”

      Doen ze zelf door ONWIL te integreren of zelf maar de taal (fatsoenlijk) te leren

      “According to a study by Germany’s Federal Office for Migration and Refugees, about 70 percent of Turkish women living in Germany have never learned a profession. Many work from morning till night in the home, and some rarely step outside their own four walls. Some, like Imhan K., can barely manage a handful of German words after decades spent living in Germany. As a result, they are completely dependent on the help of others in their daily lives..”

      (in antwoord op Jan Terlouw)
     • Wilders

      Turkse mannen(moslims) zijn hardwerkende ondernemers die bijdragen aan de Nederlandse maatschappij.

      Marokkaanse mannen(moslims) hebben Nederland opgebouwd na de 2e WO .

      Marokkaanse meisjes(moslima’s) doen het hartstikke goed op het werk en op scholen

      Turkse meisjes(Moslima’s) doen het ook hartstikke goed in Nederland op scholen en op het werk.

      (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      zeg jij : bronnen en cijfers ?

      (in antwoord op Wilders)
     • Point

      Die tweede en alle daarna generaties Nederlandse Marokkanen noemen zich zelf echt Marokkanen! Kijk maar naar een willekeurig TV praatprogramma. Vol met Marokkanen die goed NL spreken. Zagen ze zichzelf maar als Nederlanders dan was het probleem echt heel veel minder. Maar ja, Marokkaaan hè.

      (in antwoord op Jan Terlouw)
     • Wilders

      Behandel ze als ze als Marokkaan discrimineer vooral sluit ze uit van de Nederlandse maatschappij behandel ze als minderwaardige mensen dan krijg je dit.

      (in antwoord op Point)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Het was andersom…..

      Men heeft ze als gasten binnengehaald en met respect en gelijkwaardig behandeld, maar toen het duidelijk werd dat er teveel ellende binnen hun ranken aanwezig was en dit zijn weerslag gaf op de maatschappij is men hierop negatief gaan reageren, en zou dit moeten leiden tot het aanpassen…. alleen worden ze te erg aangemoedigd door ladingen cultureel marxisten om gewoon door te gaan met zichzelf te zijn omdat ze immers gelijkwaardig zijn ondanks hun rare streken.

      Men kan net zolang doorgaan met roepen dat een houten blauwe deur in werkelijkheid een groene stalen deur is en vervolgens zo veel gaan lopen relativeren als je men wil, die deur blijft gewoon een blauwe houten deur.
      En ook al schilder je hem groen, hij blijft evengoed van hout.

      Waarheid is niet maakbaar…

      (in antwoord op Wilders)
    • Calhoun84

     Een zwaluw maakt nog geen zomer. Allochtonen vormen een groot deel van de onderkant en de onderkant vormt het grootste deel van de criminaliteit. Dat is in elke samenleving zo dus ook in de onze.

     (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      En de oorzaak ligt maar bij één enkel feit : de ONWIL van de ondertussen al 4de gen

      (in antwoord op Calhoun84)
   • Dead Silence

    De rechtsstaat functioneert helemaal niet. Het is een farce, een schande van ongekende proporties jegens de fatsoenlijke mens.

    (in antwoord op Jan Terlouw)
 4. Windows 8

  tolerance becomes a crime when applied to evil

  • Wilders

   So we shoudn’t be tolerance for Wilders anymore?

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    Misschien de definitie van ‘evel’ eens bekijken : Heeft (het clubje van) Wilders al veel mensen geëxecuteerd?
    (En probeer geen taal die je niet kent, je maakt jezelf belachelijk.)

    (in antwoord op Wilders)
    • Wilders

     Hitler zelf heeft geen trekker over gehaald. Milosovic zelf heeft ook geen trekker over gehaald. De radiomaker in Afrika die Hutu’s tegen de Tutis aanjoeg heeft ook geen trekker over gehaald.

     (in antwoord op Windows 8)
 5. 2374

  Wat minder twitter berichten van Wilders graag.

 6. Malky

  Het OM schijnt niet goed te begrijpen wat een ras is, Marokkanen zijn
  namelijk geen ras, het maakt vervolging voor rassenhaat niet erg
  kansrijk.

  • Vogelbeest

   Moslims zijn ook geen ras, naar ze roepen wel costant tegen ons dat wij racisten zijn….

   (in antwoord op Malky)
 7. Bram

  Wanneer men een grote willekeurig geselecteerde steekproef van 187.500 Marokkanen uit de statistieken verwijdert, wat gebeurt er dan met netto criminaliteit?

  Dit betekent jaarlijks 98 minder straatroven in Midden-Nederland, 132 minder straatroven in Den Haag, 223 minder straatroven in Amsterdam en 168 minder straatroven in Rotterdam. Ook betekent het 38 minder bedrijfsovervallen in Amsterdam, 14 minder in Den Haag en 23 minder in Rotterdam. Dat zijn in drie steden jaarlijks 696 gewelddadige vermogensdelicten op straat of in het bedrijf minder. Daarbij betekent het landelijk jaarlijks 232 minder woningovervallen.

  Nu een verwijdering van 187.500 autochtone zielen uit de statistieken. Dit betekent 3 minder straatroven in Midden-Nederland, 3 minder in Amsterdam,
  2 minder in Den Haag en 4 minder in Rotterdam. Ook betekent het 0.8 minder bedrijfsovervallen in Midden-Nederland, 0.2 minder in Amsterdam, 0.5 minder in Den Haag en 1.4 minder in Rotterdam. Daarbij betekent het landelijk 3 minder woningovervallen.

  bron : GS

 8. Meneer Dick

  Ik zie in het plaatje dat Wilders enkel een krantenartikel had getwitterd. Hoe kan hij dan van racisme beschuldigd worden? Hij schreef erbij “minder”. Daarmee wil hij dus zeggen, minder aanslagen, minder aanslagen op de politie en vast ook minder aanslagen op anderen, en ook minder voorbereidingen tot aanslagen. Daar is toch elk beschaafd mens mee eens.
  Hoe zo racistisch?

 9. Dead Silence

  Waar een wil is is een weg. Velen willen niet, en dat is een bewuste keuze, dus is er geen weg behalve die naar het riool en maatschappelijke kanker zijn waartegen ideologische hippierechtspraak in de verste verte niet tegenop kan. Een volgende obliteratie zal de consequentie zijn.

 10. JanDeMoor

  Dus iedereen is het er eigenlijk wel mee eens. Heel veel graaiende bankiers zijn joods, oververtegenwoordigd zou ik zeggen. Ook minder? Hoeveel van jullie hebben de ballen om dat te roepen?

  • Dead Silence

   Waarom zitten daar geen Marokkanen bij. Hoe kan dat?

   (in antwoord op JanDeMoor)
   • JanDeMoor

    Geef ze de tijd.. de diaspora van de joden heeft er ook honderden jaren over gedaan. Ik vind dat de diaspora van de Marokkanen het aardig doet met burgemeesters en ministers door heel Europa. Om maar niet te spreken over de vele schrijvers en artiesten. En dat binnen tientallen jaren.

    Als je niet van Marokkanen houdt zou ik me hart vast houden als ik jou was. Want wat zij wel niet kunnen bereiken binnen dezelfde tijdspanne als de joodse diaspora….

    Maar minder graaiende joodse bankiers of niet?

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Karl Ruprecht Kroenen

     Die focus richting Joden en Joods zijn is altijd weer een interrseasnt fenomeen gebleken.

     Jan een alleman halat werldwijd laidngen ongein uit, maar zodra er weer een “Hte is ene Jodds complit” figuur voorbijkomt is de focus weer op Israël en de Joden gevestigd.
     Natuurlijk wordt er weer straal voorbij gegaan aan het feit dat het Joodse volk de meeste patenten en nobel prijzen op hun naam hebben staan en Joden echt niet meer crimineler zijn dan welk ander volk dan ook, zelfs nog minder als je de statistieken erop naleest.

     (in antwoord op JanDeMoor)
     • JanDeMoor

      Dus in mensen schuilt zowel het goede als het kwade? Er wordt vaak voorbij gegaan aan het goede en gefocust op het kwade. Zou dat voor de Marokkanen ook gelden?

      Laten we onszelf geen moeilijke vragen stellen. Gewoon gelijk reduceren die probleemmakers. In de lijn van Hitler. Minder!!

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Zonder enige nuance en Godwin maken kunnen we allemaal.

      Ook al is Wilders een rare gozer, hij heeft wel een onomstotelijk vaststaand en bewezen punt.
      Hij daagde dus het OM uit en ze happen ook nog eens…..

      (in antwoord op JanDeMoor)
     • JanDeMoor

      Op dezelfde manier zoals Wilders een onomstotelijk vaststaand punt kan maken kan ik dat ook: laagopgeleide ouders met een laag inkomen zetten significant meer kinderen op de aarde die uiteindelijk de criminaliteit ingaan dan ouders die goed opgeleid zijn en een hoog inkomen hebben.

      Ik zeg verbiedt deze mensen kinderen te krijgen!

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      “laagopgeleide ouders met een laag inkomen zetten significant meer kinderen op de aarde die uiteindelijk de criminaliteit ingaan dan ouders die goed opgeleid zijn en een hoog inkomen hebben.”

      Dat zijn immers gewoon feiten of niet?
      Je geeft dus min of meer toe dat Wilders een punt heeft?

      (in antwoord op JanDeMoor)
     • JanDeMoor

      Ziet Wilders de oorzaak in sociaal economische achtergronden dan?

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
    • Dead Silence

     Alles minder.

     (in antwoord op JanDeMoor)
     • JanDeMoor

      Kijk dit is eerlijk!

      Minder criminaliteit, daar ben ik voor! Maak niet uit van welk ras!

      (in antwoord op Dead Silence)
    • Karl Ruprecht Kroenen

     “Geef ze de tijd.. de diaspora van de joden heeft er ook honderden jaren over gedaan.”

     Was wel wat meer dan honderden jaren… ken de geschiedenis vriend.

     “Ik vind dat de diaspora van de Marokkanen het aardig doet met burgemeesters en ministers door heel Europa.”

     Op een hand te tellen…..

     “Om maar niet te spreken over de vele schrijvers en artiesten. En dat binnen tientallen jaren.”

     Op een hand te tellen …..

     “Als je niet van Marokkanen houdt zou ik me hart vast houden als ik jou was”.

     Je bedoelt mbt hun ongewenste oververtegenwoordiging in de misdaad cijfers en hun antisemitische geschreeuw?

     “Want wat zij wel niet kunnen bereiken binnen dezelfde tijdspanne als de joodse diaspora….”

     Wil jij nu echt de Marokkanen en hun zgn “verdiensten” gelijkstellen aan wat het Joodse volk heeft bewerkt door de eeuwen heen ondanks de ladingen antisemitische aanvallen heen en zij tevens nog steeds bestaan als volk en ten heden dage en ook nog eens volop floreren?
     Noem ik; Kunstenaars, muzikanten, schrijvers, denkers, uitvinders, pioniers en leiders?

     “Maar minder graaiende joodse bankiers of niet?”

     Er is geen enkel bewijs voor de stelling dat Joodse bankiers meer lopen te graaien als niet Joodse bankiers.
     Je zou eens wat minder moeten gaan luisteren naar je vriendjes van Stormfront oid…..
     Jezelf losmaken van een bepaalde omgeving kan heel bevrijdend werken.

     (in antwoord op JanDeMoor)
     • JanDeMoor

      Wat was er precies meer dan de eerder genoemde honderden jaren? De diaspora of het succesverhaal? Misschien moet jij er even beter induiken.

      In zijn algemeenheid, wat verwacht je van je een volk dat uit de bergen van Marokko naar Nederland is gekomen? Dat ze nu al op hetzelfde maatschappelijke niveau zijn als de de blanke man? We weten dat de joodse diaspora er heel heel lang over heeft gedaan.

      We weten ook dat de eerste generatie gastarbeiders weinig criminaliteit kende. Dus aan de Marokkaanse cultuur zal het niet direct liggen. Het zij nu de immigrantenkinderen waar we problemen mee hebben. Problemen met immigranten zijn er altijd en overal geweest. Waarom de focus op Marokkanen? Omdat Wilders daar graag politiek gewin uit wil halen!?

      Als Wilders een Amerikaanse politicus was geweest en hij had dezelfde lijn doorgetrokken dan zou hij roepen minder negers. Significant oververtegenwoordigd in de criminaliteitilat in Amerika. Ooh als je gevangenissen in Amerika bezoekt!

      Wat zouden we daarvan vinden?

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      “Wat was er precies meer dan de eerder genoemde honderden jaren? De diaspora of het succesverhaal? Misschien moet jij er even beter induiken.”

      Heb ik gedaan, doe ik nog steeds, en met deze feiten ga ik jouw uitspraken beantwoorden.
      De Joodse Diaspora begon 600 voor Christus, met een korte terugkeer naar huis en duurde tot ca eind 1900 ,het tijdstip waarop alle Joden wereldwijd weer huiswaarts begonnen te keren en dat ging door tot aan de stichting van de Joodse staat, en dat zet nog steeds door… helaas tegenwoordig verplicht maar nog steeds waar…

      Ondanks de diaspora is het overlevings–succes van het Joodse volk onder alle mogelijke omstandigheden wel degelijk een gedocumenteerd en bewezen feit.

      “In zijn algemeenheid, wat verwacht je van je een volk dat uit de bergen van Marokko naar Nederland is gekomen? Dat ze nu al op hetzelfde maatschappelijke niveau zijn als de de blanke man? We weten dat de joodse diaspora er heel heel lang over heeft gedaan.”

      Met een achterstand beginnen is inderdaad erg zwaar, maar de Joodse diaspora heeft er dus aantoonbaar niet lang over gedaan om mee te vloeien met de gangbare gang van zaken van hun nieuwe gastlanden, simpelweg omdat zij gewoon meer in huis hebben, en bovendien ook nog eens prima tot integratie in staat blijken te zijn zonder deze cultuur hun eigen regels op te willen leggen en tevens in staat ware hun eigen cultuur te behouden,….(in de privé sfeer dan).
      Analfabete geitenboeren uit het Rif en Atlas gebergte hebben het inderdaad vele malen zwaarder in westerse landen dan dat de Joden dat habben , simpelweg omdat de Joden hun afdruk op de hedendaagse Europese cultuur hebben gehad, en deze cultuur mede hebben weten te vormen en er dus al eeuwenlang een onmiskenbaar onderdeel van zijn.

      Dan heb je iets in huis…. hebben jouw Marokkanen dat ook?
      Kom eens met wat bewijs daarvan?

      “We weten ook dat de eerste generatie gastarbeiders weinig criminaliteit kende. Dus aan de Marokkaanse cultuur zal het niet direct liggen. Het zij nu de immigrantenkinderen waar we problemen mee hebben. Problemen met immigranten zijn er altijd en overal geweest. Waarom de focus op Marokkanen? Omdat Wilders daar graag politiek gewin uit wil halen!?”

      Dit verschijnsel is een gevolg van decennia links beleid en dai is dus hetgeen waar Wilders in feite stelling tegen neemt.

      “Als Wilders een Amerikaanse politicus was geweest en hij had dezelfde lijn doorgetrokken dan zou hij roepen minder negers. Significant oververtegenwoordigd in de criminaliteitilat in Amerika. Ooh als je gevangenissen in Amerika bezoekt!”

      Je geeft dus toe dat het in de VS het de “Negers” zijn die uitblinken in de (negatieve) statistieken?
      En dat je types zoals Wilders overal vindt zodra en zaken niet in de haak zijn?
      Wat is trouwens criminaliteitilat ?

      Wat zouden we daarvan vinden?
      Niet te veel in termen van we denken…….

      (in antwoord op JanDeMoor)
     • Jan Terlouw

      ‘ Het Rif en Atlas gebergte zijn sinds eeuwen lang plekken waar ladingen inteelt, incest, diefstal, verkrachting en moord de normale gang van zaken zijn’

      Hoe verklaar je dan dat in 2013 in Nederland evenveel moorden zijn gepleegd als in Marokko terwijl er in marokko 17 miljoen meer mensen wonen?

      http://m.marokko.nl/nieuws/31314/

      http://www.nieuws.nl/algemeen/20131223/Meer-moorden-gepleegd-in-2013

      Daarnaast is terecht opgemerkt dat de eerste generatie Marokkanen voorbeeldige burgers zijn geweest en dat de problemen bij de tweede generatie zijn ontstaan. Dat zijn Marokkanen die hier geboren en getogen zijn en niets hebben meegekregen van de raffinaderijen cultuur behalve dan de 4 weken dat ze daar op vakantie zijn.

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Jan Terlouw

      En nog iets. Het Marokkaanse volk is juist slachtoffer geweest van het westerse bloeddorstige koloniale denken. Zowel Spanje als Frankrijk hebben met geweld getracht om marokko te bezetten. Tot op de dag van vandaag wordt Marokkaans grondgebied (ceuta en melilla) bezet gehouden door het vredelievende westerse Spanje. Daarentegen heeft NL op haar beurt andere landen bezet en uitgebuitDus als we het over etniciteit hebben dan kunnen we stellen dat het eerder in de genen van Nederlanders dan van Marokkanen zit om te onderdrukken. Inderdaad, stomme redenering maar dat is de redenering die wordt gebruikt als het om Marokkanen en criminaliteit gaat.

      (in antwoord op Jan Terlouw)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Cijfers die door de Marokkaanse regering gepresenteerd worden?
      Gevalletje WC eend denk?

      Laat ik ook even het verschil tussen Berbers en arabsiche Marokkanen opnoemen.
      Dat zijn in principe 2 aparte volkeren.

      Lees deze info onder de links maar even na en doe dan de rekensom nog maar een keer, dan zul je zien dat het plaatje er wel wat anders uit ziet.

      http://www.nationmaster.com/country-info/profiles/Morocco/Crime

      http://www.nationmaster.com/country-info/profiles/Netherlands/Crime

      Tevens is het ook nog eens zo dat er een hoop lijken niet worden gevonden en deze mensen dus als vermist zijn genoteerd en niet als vermoord.

      Leuke poging om de zaken weer eens een draai de gewenste kant op te gooien, MihammeJannemanne.
      Zelfs onder de Marokkanen is het bekend dat de Berbers(originele woord is Barbaar) uit de Rif en de Atlas een totaal andere manier van leven hebben en stuk primitiever zijn, en inteelt, incest, diefstal, verkrachting en moord de normale gang van zaken zijn onder deze lieden nog meer dan onder arabische Marokkanen.
      Waarom dacht je dat Koning Mo in de jaren 60 meewerkte om deze mensen als arbeiders naar Europa te krijgen?
      Dan was hij van ze af.

      “Dat zijn Marokkanen die hier geboren en getogen zijn en niets hebben meegekregen van de raffinaderijen cultuur behalve dan de 4 weken dat ze daar op vakantie zijn.”

      Hoe verklaar je dan dat veel van dezen duidelijk uitblinken in de misdaad?
      Is dat wat zij dan uitspoken typisch Nederlands of toch onderdeel van de barbaarse wortels die in dit volk zitten?
      Met de Marokkanen in Frankrijk het zelfde verhaal, voordat ze naar Europa kwamen en hun kinderen hier ter wereld hebben gebracht waren de misdaadcijfers flink lager.
      Je kunt deze verbanden niet zomaar wegpoetsen MihammeJannemanne.

      (in antwoord op Jan Terlouw)
     • Jan Terlouw

      Tja, de cijfers van de Marokkaanse regering vertrouw je niet maar die van Nederland slik je als zoete koek. Zo is het natuurlijk lastig discussiëren. En de bronnen die jij aanhaalt maken ook gebruik van data die door de Marokkaanse overheid beschikbaar zijn gesteld dus volgens jou logica zijn deze dan ook niet betrouwbaar.

      Verder schilder je de riffijnen af als een barbaars volk. Goh, is dat dan ook de reden waarom de Fransen en Spanjaarden zo graag marokko willen bezetten? Omdat ze dan te maken hebben met bloeddorstige barbaren die ze dan makkelijk kunnen onderdrukken? Je verklaring rammelt aan alle kanten. En als Marokkanen zo barbaars en achtergesteld zijn, waarom trekt het land jaarlijks 10 miljoen toeristen en is het een van de populairste landen voor Hollywood om films te maken?

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Wat is er nu telkens toch weer de oorzaak van dat jij oorzaak en gevolg niet wilt of kunt zien?

      (in antwoord op Jan Terlouw)
     • JanDeMoor

      Je geeft een interessante inkijk in je psyche.

      Je springt helaas van de hak op de tak, gaat niet in op duidelijke argumenten en voorbeelden. Je leidt aan tunnelvisie, en redeneert alles terug naar wat in jouw straatje past.

      Ik wens je sterke met je haat.

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Niets meer in huis?

      (in antwoord op JanDeMoor)
 11. Burgermans

  Minder!

  Minder!

  Minder!

 12. Koper

  Hij wil nu toch vooral de aandacht vestigen op het criminele aspect, zoveel is duidelijk.

  • Jan Terlouw

   Zo aandachtsgeil als hij is wil hij de aandacht voor zichzelf. Anders kan ik niet verklaren waarom hij niets voor elkaar krijgt.

   (in antwoord op Koper)
   • Rinus57

    Men kan ook zeggen wat een klasbak is Geert Wilders , is toch
    wat realistischer.

    Ik vind het van grote klasse dat deze man zijn rug recht
    houd en zijn mening uit.

    Dat velen daar jaloers op zijn kan Geert Wilders toch niets
    aan veranderen .

    Bashen op Geert zie ik als onmacht , te bang zijn om niet
    politiek correct over te komen en te schijterig om kleur te bekennen , want dat
    is erg hoor toegeven dat hij ( Geert Wilders ) gelijk heeft .

    (in antwoord op Jan Terlouw)

Reacties niet toegestaan