Duitse motorclub ook naar Kurdistan

De Duitse motorclub Median Empire Motorcycle Club uit Keulen is de Nederlandse bikers achterna gegaan die strijden aan de kant van de Koerden tegen IS. Op hun Facebook pagina posten de motorrijders plaatjes waaruit blijkt dat ze zich gewapend hebben gemengd in de strijd. De club heeft een aantal leden van Koerdische komaf.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  Chapeau. Ik doe het ze niet na. Maar alles wat IS bestrijdt verdient waardering. Die idioten vormen het grootste kankergezwel dat de wereld de afgelopen decennia heeft gezien. Uitroeien. Met wortel en tak.

  • Apekool

   Ook deze jongens gaan alles wat ze daar leren mee terug nemen naar hier – de begeleiding bij terugkomst is een motorbende die ze vraagt mee te helpen een kraakje te zetten, tel uit je winst.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
   • vandehoedenderand

    Die ervaring hebben ze vaak al. Veel ex-militairen of anderszins ervaren mannen bij dergelijke clubs. Denk om eerlijk te zijn niet dat deze expeditie ze nog meer zal bijbrengen dan ze al wisten.

    (in antwoord op Apekool)
  • Volledig

   Het monopolie op geweld hoort bij een staat. Als iedereen maar zijn “good cause” gaat helpen met wapens dan krijg je chaos en anarchie. DIe idioten moeten lekker in hun eigen land blijven en het laten oplossen door de NAVO en co.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
   • vandehoedenderand

    Ja, dat is ook wel zo.
    Maar nood breekt wet en uitzonderingen op de regel zijn soms hard nodig om Kwaad te bestrijden.
    Het is oorlog. Dan gelden andere regels. En ja, officieel zijn wij als land niet in oorlog met IS (geloof ik). Maar het is een wereldwijd probleem.

    (in antwoord op Volledig)
   • Burgermans

    Als jouw familie bedreigt werd en de staat doet niets, wat zou jij dan doen?

    (in antwoord op Volledig)

Reacties niet toegestaan