PvdA-voorzitter over jongeren van G500: Hoge zuurgraad

De politieke jongerenbeweging G500.nl wil een nieuw, fris geluid laten horen. De leden gingen afgelopen weekeinde de partijcongressen langs om hun standpunten te propageren. PvdA-voorzitter Hans Spekman is allerminst onder de indruk, zegt hij in De Volkskrant. Verfrissend? Spekman: "Zij willen alleen succesverhalen vertellen, maar ze hebben gewoon geen gelijk gekregen. Die verongelijktheid heeft een enorme zuurgraad voor mij. " Als je de koers van de partij wilt veranderen moet je meer presteren dan G500 nu doet. Spekman in De Volkskrant: "Verandering komt niet met de wind". G500-oprichter Sywert van Lienden klaagde dat ze bij de PvdA waren gepiepeld. Spekman:"Ze hebben gewoon geen gelijk gekregen".  

Bron(nen):   Volkskrant  G500    

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. jan bosscher

    Voor de redactie, heel prettig de doorleespijltjes.

  2. Betweter

    Dit verbaast me, ik had verwacht dat het andersom zou zijn. Dat de PvdA een zure houding zou hebben tegenover de door de jongeren voorgestelde vernieuwingen.
    Het zijn eigenlijk gewoon tegenstrijdige belangen. De één wil illusies in stand houden, de ander wil niet voor de rekening op moeten draaien.

Reacties niet toegestaan