De nieuwe kleren van keizer Emile

Emile Roemer heeft een metamorfose ondergaan. De SP-leider verscheen deze week in een strak gesneden pak op het Binnenhof en hij heeft een opvallend nieuw kapsel. Sinds kort heeft Emile zijn haren niet meer achterover gekamd, maar hij loopt rond met een kapsel à la Jan Peter Balkenende. De reden: over 2 maanden zijn er verkiezingen. De SP faalt waar het gaat om stemmen te trekken van de stervende PvdA. Nu dat niet is gelukt met de inhoud gaat de Socialistische Partij het proberen met een maatpak De truc is natuurlijk niet nieuw: Schermafbeelding 2015-01-24 om 08.21.12 Schermafbeelding 2015-01-24 om 08.22.29

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “met een maatpak”? Welke van de 2 loopt met trainingspak rond dan?

  • Albert Bakker

   Volstrekt duidelijk verhaal.

   De linkse Emile heeft geen maatpak en de rechtse Emile wel. Je moet gewoon héél lang kijken en het heel graag willen en dan ga je het vanzelf zien. Als het nog niet lukt heb je van die kooien met een rat erin die je op je hoofd kan zetten en als je daarin een tijdje hebt zitten zweten met roomkaas op je gezicht gesmeerd kun je hem weer afzetten en het nog een keer proberen. Uiteindelijk lukt het wel om het te zien.

   Opvallend ook is het enorme verschil in Balkenende. Eerst heeft ie geen bril op en dan ineens wel.

   (in antwoord op Windows 8)
 2. Vogelbeest

  Zelfde kleermaker als Kim Yung Un?

 3. Burgermans

  Alweer mislukt: 3huis is sneu

 4. knier

  Oh,Emile heeft z’n haren anders gekamt,ja nou ga ik op Hem stemmen;dit is wel de ultime reden natuurlijk…

 5. John_Rambo

  Werk van spindoctors. Zij bepalen hoe ze praten, wat ze aantrekken, zich een bril met ruitenglas laten aanmeten, of ze thee in gaan schenken bij bejaarden.

Reacties niet toegestaan