‘Nog 5 andere PVV-kamerleden zijn Wilders spuugzat’

De PVV dreigt in de aanloop naar de verkiezingen te worden verscheurd door interne twisten nu twee Kamerleden de fractie hebben verlaten. Volgens het opgestapte duo Marcial Hernandez en Wim Kortenoeven zijn er nog vijf andere PVV’ers die Wilders zat zijn, schrijft De Telegraaf. Het zou gaan om Roland van Vliet, Lilian Helder en Jhim van Bemmel. Betrokkenen wilden gisteren niet reageren. Het schijnt dat Wilders iedereen in de fractie die een beetje dwars heeft gelegen op de nieuwe kandidatenlijst onverkiesbaar plaatsen. Bronnen rond de PVV-top zeggen dat ook fractiegenoten met een smet op hun blazoen het veld moeten ruimen. Naast de opgestapte Hernandez, die in opspraak kwam door een caféruzie, moeten dan ook Van Bemmel (veroordeeld voor valsheid in geschrifte) en Eric Lucassen (ontucht, terroriseren van buren) voor hun Kamerlidmaatschap vrezen. Andere namen die circuleren, zijn van Richard de Mos en André Elissen. De Mos zou veel vijanden in de fractie hebben. Een deel van hen (minstens) gaat vertellen wat een nare man Wilders is.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Cornelis Berend

    Ze hebben het afgelopen weekend een keer een krant gelezen?

  2. gerrit52

    als je op een goede manier verder wilt om dit land te redden, zul je schoon schip moeten maken en de rotte appels uit de mand moeten verwijderen.
    nu verwijten die twee wilders wel van alles en nog wat, maar de manier waarop zij het kenbaar maakten, is natuurlijk ook beneden alle peil.

    eigenlijk vond ik het een gênante vertoning. een beetje staan janken voor de camera. nou, aan die lieden heb je dus niks. dus, geert: wees maar opgelucht. nu, nog een stel weg en dan is de boel weer schoon.

Reacties niet toegestaan