Lichaam vermist PVV-Statenlid gevonden in bos

PVV-statenlid  Jos van Hal Scheffer heeft zich van het leven beroofd. De politie heeft een lichaam gevonden in de bossen rondom Utrecht en vermoedt dat het om het sinds maandag vermiste Statenlid gaat, meldt NRC.  De PVV’er legde onlangs zijn functie neer, nadat bekend werd dat zijn vrouw voor miljoenen fraude zou hebben gepleegd. Ze wordt ervan verdacht brieven en beschikkingen van rechtbanken en de Raad van State te hebben vervalst, ten koste van haar cliënten – woningstichtingen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Ze heeft bekend documenten te hebben vervalst en werd geschorst. Jos van Hal Scheffer was de bedrijfsvoering betrokken. Hij zou zich hebben beziggehouden met acquisitie en administratie. De man heeft de uitkomsten van het onderzoek  niet afgewacht  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Cornelis Berend

  Tja die parij-‘leden’ van de eenmanspartij. Als ze geen strafblad hebben zijn ze op weg er een te krijgen. En als dat ze niet lukt, snap je meteen waarom zodra ze hun mond open doen.

  Wat me toch de hele tijd verbaast is hoe het gedrag van zijn medewerkers van Wilders afglijdt.

  • Floris Maaskant

   Omdat kiezers ook wel begrijpen dat dat geen steek met Wilders, met zijn partij of met de ideeën waar hij voor staat te maken heeft.

   De man en zijn partij zijn dusdanig in een hoekje gezet, dat er geen weldenkend mens is die er aan zal denken zijn carrière in de wilgen te hangen en voor de PVV in de kamer te gaan zitten. Zelfs niet voor anderhalve ton per jaar. Want dat is een doodlopend spoor, als zelfstandige kan je de helft van je klanten gedag zeggen en als werknemer kom je nooit meer voorbij de eerste sollicitatie ronde. Derhalve komen alleen halve garen voor hem in de kamer zitten, de PVV kiezer snapt dat ook wel en neemt het dus Wilders persoonlijk niet kwalijk.

   Het zijn alleen de media en mensen met een linkse signatuur die denken dat Wilders stemmers dom zijn.

   (in antwoord op Cornelis Berend)
 2. Heldoppantoffels

  Ik vind het eigenlijk gewoon sneu voor deze man dat hij zich zo in het nauw gedreven voelde dat hij zich van het leven beroofde.

  Het interesseert mij in zo’n situatie verder niet zoveel welke ideologie iemand aanhangt.

Reacties niet toegestaan