Van Mark Verheijen, via Willem Aantjes tot pedofiel Edward Brongersma

Steeds vaker komen Kamerleden in opspraak, zo blijkt uit dit overzicht van Parlement.com. Vaak ging het daarbij om (vermeende) vermenging van politieke en zakelijke belangen, maar ook schending van geheimhouding, het in aanraking komen met justitie of een opgerakeld verleden. Vaak leidde dit tot aftreden en soms tot non-activiteit, maar er zijn ook Kamerleden die een affaire 'overleven' en die geheel werden gerehabiliteerd. Vermeld zijn de affaires na 1945. Schermafbeelding 2015-03-01 om 07.31.37Schermafbeelding 2015-03-01 om 07.31.23Schermafbeelding 2015-03-01 om 07.31.06    

15 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. M.H. Uittenbogaard

  De veroordeling van Edward Brongersma betrof geen pedofilie. Ten eerste is pedoseksualiteit de daad en pedofilie een voorkeur. Ten tweede was de jongen 16 of 17 jaar. Strafbaar toen omdat voor homocontacten 21 jaar gold en voor heterocontacten gold wel 16 jaar! Alan Turing deed het ook met een jongeling. Dat werd in het VK pas legaal in 2001. Daarvoor gold daar een hogere leeftijdsgrens voor homoseksuele contacten. Wat jullie doen is iedereen die sekst met een 16- of 17-jarige nu voor pedofiel uitmaken. Dus jullie held Turing, ineens is hij een held in intellectuele kringen – hoe hypocriet – is een pedofiel dan wel pedoseksueel. Volgens jullie redenatie.

  • Chicamo

   Het is ook maar de vraag. Wat is voor keur en in hoeverre. Ik geloof dat een meisje van 17 er aantrekkelijker uit ziet dan een vrouw van 70. Maar er zijn natuurlijk ook morele waarden van doen en laten en ik ben echt geen heilige. Een meisje of jongen van 17 weet echt wel wat hij/zij doet. Maar als een vent van 60 zo nodig seks wil hebben met een 17 jarige, vind ik dat wel een beetje ver gaan. Maar waar bijvoorbeeld Joris Demmink van verdacht wordt, seks met, maar ook verkrachting van 13 jarige jongens, die man mogen ze van mij heel lang opsluiten als hij schuldig blijkt te zijn. En zeker omdat hij zijn positie heeft misbruikt.

   (in antwoord op M.H. Uittenbogaard)
   • KarlRuprechtKroenen

    Ga je nog serieus in op deze gast ook?
    Je weet wie dit is he?

    http://nieuws.thepostonline.nl/2014/04/18/hoge-raad-verbied-pedofielenvereniging-martijn/

    (in antwoord op Chicamo)
    • Chicamo

     Nee ik wist inderdaad niet dat het een viespeuk van Martijn was. Ik heb zelf weinig opvoeding genoten en niet echt een voorbeeld voor de maatschappij geweest, maar ik heb altijd respect gehad voor kinderen en ouderen. Ik krijg altijd nare onderbuikgevoelens als ik iets lees over stichtingen als Martijn e.d. Een minister Opstelten van de corrupte VVD houdt dit soort mensen de hand boven het hoofd. Ik kan me nog uit de jaren 60 herinneren, dat er hele sektes bestonden die seks met kinderen propageerden.

     (in antwoord op KarlRuprechtKroenen)
     • KarlRuprechtKroenen

      En dit soort gedrag zal ook blijven bestaan, alleen is het zaak om dit hard aan te pakken.
      Dat er volksgerichten plaatsvinden tegen dit soort zieke elementen is simpelweg omdat de overheid geen krachtig signaal afgeeft naar dit soort lieden.
      Er is een grens, en met kinder-nueken is die grens overschreden.

      (in antwoord op Chicamo)
     • Chicamo

      Daar heb je 100% gelijk in, maar van een minister Opstelten valt dus weinig te verwachten. Daarnaast wordt het ook nog door bepaalde religies in de hand gewerkt, zoals het celibaat en het trouwen met meisjes van 9 jaar. Castratie is de goede oplossing.

      (in antwoord op KarlRuprechtKroenen)
  • KarlRuprechtKroenen

   Ding, ding, ding, oh kijk nou eens, wie hebben we daar?
   Het is de kinderenwillenneuken ex-voorzitter van wijlen Pedoclub Martijn!

   Deze jij-bak maakt het (willen)penetreren van jonge kinderen nog niet minder walgelijk.
   Dat jij hier durft te komen om stug jouw kinderneuk-evangelie aan de man te brengen getuigt van het feit dat je wel lef hebt maar niet al te snugger bent.
   Dat snap je niet he?
   Dus blijf je maar verplicht verhuizen van stad omdat de mensen je constant te grazen willen nemen.

   Kijk, ik zou figuren zoals jou graag met hun voeten in een speciekuip beton zetten en als dit hard is geworden meenemen naar de haven om daar in vrede te laten afzinken.

   Dit heet pedo-opruimenfilie maar dit daadwerkelijk doen pedo-opruimenisme.

   (in antwoord op M.H. Uittenbogaard)
   • M.H. Uittenbogaard

    ‘Dit soort verlangens zijn pedo-opruimenfilie maar dit daadwerkelijk uitvoeren is pedo-opruimenisme.’
    Het juiste woord voor wat jij beschrijft is fascisme.

    (in antwoord op KarlRuprechtKroenen)
    • KarlRuprechtKroenen

     Ding, ding, ding, terug naar school.

     Maar dat is in jouw geval niet zo heel wenselijk he?
     Kom je als pedofiel tussen allemaal jonge kinderen te zitten.
     Ik stel voor dat je een thuiscursus doet.

     (in antwoord op M.H. Uittenbogaard)
   • zo_maar

    ‘Kijk, wie zou figuren zoals jou nou niet graag met hun voeten in een speciekuip beton zetten en als dit hard is geworden meenemen naar de haven om daar in vrede te laten afzinken?’

    Ik niet. Maar van mijn kinderen blijft hij af.

    (in antwoord op KarlRuprechtKroenen)
    • Apekool

     Pas maar op waartoe je in staat blijkt te zijn als je kind werkelijk slachtoffer wordt.

     (in antwoord op zo_maar)
     • zo_maar

      Ik ruk hun kop eraf, dat weet ik nu al. Of het nu zwemleraren, loverboys, hoerenlopers, priesters of openlijke pedo’s zijn.
      Maar reacties als hierboven vind ik van een domme bloeddorstigheid die niet onder doet voor die van bijvoorbeeld IS. Guest hierboven maakt het helemaal bont, nu is weer iedere homoseksueel een potentiële pedofiel. Mijn god, wat moeten we doen! Homo’s verbieden?!?
      En waarschijnlijk volgt hierop een soort wie-niet-voor-ons-is-is-tegen-ons -reactie, dus wellicht ten overvloede, organisaties zoals Martijn zijn wat mij betreft geheel terecht verboden, pedofilie, daar walg ik van, maar dit soort bloeddorst daar walg ik ook van.

      (in antwoord op Apekool)
    • KarlRuprechtKroenen

     Deze gast wil zijn leuter als het zo uitkomt in onze kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen steken.

     Wat vindt je daar nu werkelijk van?

     (in antwoord op zo_maar)
 2. DoubleUC

  even kort zoeken op Google: https://www.pedofilie.nl/node/13

 3. marianne martens

  Willem Aantjes is een van de weinige mensen, die opzettelijk en grof op het schavot is gesleept door de Jong, die zelf een hele dubieuse rol hierin heeft gespeeld. List en bedrog is hiervoor niet de juiste benaming.

Reacties niet toegestaan