Egypte ontvangt Hillary Clinton met tomaten en schoenen

Hillary Clinton kreeg tijdens haar staatsbezoek aan Egypte niet zo’n warm welkom. In Alexandrië gooiden demonstranten tomaten, schoenen en een fles water naar haar auto. Clintons auto werd niet geraakt. In de nacht van zaterdag op zondag hadden demonstranten voor Clintons hotel anti-islamitische leuzen geroepen, "Irhal, Clinton" (wegwezen, Clinton) en  "Monica, Monica''. Een verwijzing naar Monica Lewinsky die in de jaren negentig als stagiaire in het Witte Huis een seksuele relatie had met Bill Clinton. De demonstranten beschuldigen de Amerikaanse regering ervan de Moslim Broederschap aan de macht te hebben geholpen.

Bron(nen):   Your MiddleEast      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


 1. mortalis

  Santa Claus Hillary Clinton is in jubelstemming en doneert hondereden miljoenen dollars aan de baarden. Het Egyptische volk heeft mogen stemmen met een sharia-partij als winnaar.
  Na Irak ontvluchten er uit angst voor de baarden ook dagelijks christenen uit Egypte, maar dat maakt Hillary niet uit.
  Hillary had ook in Afganistan de sharia-regering goedgekeurd met alle ellende op het gebied van mensenrechtwen tot gevolg.
  Wat een dramatisch buitenlands beleid.

  Nu helpt zij ook in Syrie de baarden aan de macht die niets moeten hebben van westerse universele mensenrechten.
  De moslims weten nu hoe men een dictatuur omver werpt,dat smaakt naar meer…..Europa zal ook eens doelwit worden wanneer zij daarvoor de tijd rijp achten

Reacties niet toegestaan