Pas op: je mag Beatrix geen oplichtster noemen!

Een 47-jarige man die koningin Beatrix heeft uitgemaakt voor 'oplichtster' en 'zondaar', is door de politierechter in Utrecht veroordeeld. Hij krijgt 80 uur werkstraf en 90 dagen cel, waarvan 77 dagen voorwaardelijk.
De man, een failliete binnenvaartschipper, beledigde de koningin in maart en april in enkele brieven. Ook stuurde hij dreigbrieven aan de burgemeesters van Veenendaal en Rhenen om de viering van Koninginnedag af te blazen. De man vindt dat het koningshuis moet worden opgedoekt. Het heeft aangegeven dat hij vindt dat het Koningshuis te veel geld kost, terwijl burgers voor eten naar de voedselbank moeten.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AvdBoom

  Dan mag Hans Teeuwen die Haar wel erg persoonlijk (van achteren naar ik vernam) benaderd heeft wel oppassen. Hoewel dat is natuurlijk geen zwakbegaafde failiette binnenschipper die geen achterban heeft, maar een terugslaande populaire straatvechter met een gemene kopstoot. Ons Huis tergt en teert blijkbaar liever op verstandelijk beperkten.

 2. uknowme

  de man die 2 jaar geleden op prinsjesdag een waxinelichtje naar de gouden koets gooide is pas onlangs na lang juridisch touwtrekken vrijgelaten. Ik zeg je bijna 2 jaar gevangenis en vele psychiatrische onderzoeken vanwege het gooien van een waxinelichtje. Als je een mening hebt over het koninklijk huis die afwijkt ben je een crimineel en ben je niet toerekeningsvatbaar. Het moet niet gekker worden hier!

 3. André Rodenburg

  Hij vroeg alleen “Is wat daar oplicht ‘n ster, of schijnt de zon daar nog?”

 4. knier

  Dit is het begin nog maar;als die heks en heur oplichterskliek in de gaten begint te krijgen dat ze door de meerderheid van het plebs uitgekotst worden zullen ze a la Assad wel eens laten zien wie er hier de baas is.
  Ze hoeven dan de schijn helemaal niet meer op te houden en kunnen dan vrijelijk hun ware potentaten kop laten zien en gelden.

 5. AvdBoom

  Dan mag Hans Teeuwen wel oppassen. Hij heeft Haar menig maal wel erg persoonlijk (van achteren naar ik hoorde) benaderd. Maar Hans is natuurlijk geen zwakbegaafde Erwin of arme binnenschipper, maar een populaire theatermaker en straatvechter die zich niet de kaas van het brood laat eten. Daar brandt Ons Huis liever de vingertjes niet aan. Zo kennen we onze Monarchen ook het best: als het een beetje riskant wordt maken ze dat ze wegkomen.

 6. Alter Ego

  Artikel 1 van de grondwet geldt blijkbaar niet voor de kRoningin.
  Is op zich al diskriminatie van een slaaf.

  Ik vind sowieso al raar dat zij wordt voor getrokken en niet naar een voedselbank hoeft.
  Is ze daar te bekakt voor ?

 7. Edward_II

  Bea een zondaar noemen lijkt me geen strafbaar feit. Volgens haar kerk zijn wij allemaal zondaars en zolang die kerk haar niet heilig verklaart is zij dat volgens hen dus ook.

  Triks een oplichtster noemen lijkt me echter onjuist. Ze heeft overal personeel voor en heeft in haar hele leven waarschijnlijk nog nooit zelf iets opgetild/opgelicht.

Reacties niet toegestaan