Hoe ‘het bedrijf’ PVV haar kandidaten opleidt

In het klasje van Wilders uit 2010 moesten kandidaat-Kamerleden van de PVV een examen doen, een debat volgen en een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. HP/De Tijd kreeg interne documenten toegestuurd over de leerschool van PVV-Kamerleden. De PVV, zo blijkt uit de aantekeningen, hanteert een bijna bedrijfsmatige aanpak. Zo moesten PVV-Kamerleden in spe een geheimhoudingsverklaring tekenen. “De potentiële kandidaat zal niet spreken met welke pers dan ook.” Tijdens het examen - de PVV noemt het zelf een quiz  - kregen de kandidaten pittige vragen over het staatsrecht, over hoeveel dagen Wilders al Kamerlid is en ook hun kennis van de islam werd getest. Zo werd er van ze verwacht dat ze weten wat de Hadith is, de Ka’abe en wanneer Hamas is opgericht. Journaliste en oud-hoofdredacteur van Jackie, Femmetje de Wind, wilde ook Kamerlid worden, blijkt uit het ‘smoelenboek’ van één van de klasjes van de PVV. Ze was eind 2009 aanwezig bij drie bijeenkomsten en deed een proefdebat over de AOW.

Bron(nen):   HP/DeTijd      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. MartijnSiemes

  En dat dan deze droeftoeters blijkbaar de besten waren…

  • Edward_II

   Ja, wat de andere partijen uit de chiffon hebben moeten peuteren om de potentiele zetels mee te vullen is inderdaad *nog* minder.

   Wel raar dat de kneuzen van al die andere partijen zo weinig in het nieuws komen…

   (in antwoord op MartijnSiemes)
 2. Lida1

  En hoe doen de andere partijen dat?

 3. Edward_II

  Tijd dat Wilders HP/De Tijd voor de rechter daagt, om te achterhalen wie zijn/haar geheimhoudingsovereenkomst heeft gebroken.

 4. Jessicaja

  Informatie gekregen van de verraders met een vlekje die gedemoniseerd zijn door de MSM en nu gekoesterd en uitgebuit worden door dezelfde MSM?

Reacties niet toegestaan