Angela Merkel vertelde Cameron wat we in Europa echt van hem vinden

Tijdens een dinertje in 2012 eiste de Britse premier David Cameron grote hervormingen, anders zou zijn land de EU verlaten. Angela Merkel raakte geïrriteerd van het zoveelste dreigement en besloot hem eens goed de waarheid te zeggen, zo staat in een nieuw boek 'Cameron at 10' van sir Anthony Selden. ''We hebben allemaal een hekel aan je,'' beet de Duitse bondskanselier de premier toe. ''Neem dit advies aan van een oudere vrouw: doe minder agressief.'' Ze ging verder: ''Je gedraagt je steeds als een tegenstander. We verafschuwen je allemaal en isoleren je.'' Hoe Cameron reageerde op de harde woorden van Merkel is onduidelijk.

Bron(nen):   The Independent      

14 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. biker henk

  Merkel maakt Europa kapot in opdracht van de USA

  • Bart

   In opdracht van de USA? In opdracht van de linkse ‘weg-met-ons’ media/elite zul je bedoelen.

   (in antwoord op biker henk)
   • biker henk

    Leuk bedacht Bart maar het volk heeft niet alleen in Europa maar bovenal in de USA niets meer te vertellen. Lees de blogs van een voormalige staatssecretaris van financieen onder Ronald Reagan (destijds als extreem rechts beschouwd door de gutmenschen) maar eens dan gaan je de ogen wel open over hoe het nu reilt en zeilt in de wereld: http://www.paulcraigroberts.org/

    (in antwoord op Bart)
    • Heldoppantoffels

     Eens, maar hoe stop je de psychopaten die aan de macht zijn? Het minste dat we kunnen doen is de macht van het woord gebruiken, al is het maar in onze eigen kleine kring.

     (in antwoord op biker henk)
 2. Bart

  Wat ‘we’ van hem vinden? Ik heb liever Cameron als premier dan Merkel. Cameron beschermt zijn land tenminste!

  • al

   helemaal mee eens

   ik denk dat Merkel met “allemaal” alleen de politici bedoeld die haar slaafs naar de afgrond volgen

   ik heb meer respect voor Cameron dan Merkel

   (in antwoord op Bart)
 3. Ko Herent

  Ongemanierde bitch. Cameron hield klaarblijkelijk beschaafd zijn mond. Snel weg uit dit moeras is mijn advies aan Cameron.

 4. kwikfit

  …… ”We hebben allemaal een hekel aan je,”….. doe minder agressief…… ”Je gedraagt je steeds als een tegenstander. We verafschuwen je allemaal en isoleren je.”….. zei de ongekroonde keizerin, die geen tegenspraak/andere mening tolereert, van de dictatuur die eu heet.

 5. Burgermans

  Angela Merkel is een goede Bundeskanzlerin voor de gelukszoekers en avonturiers maar David Cameron is juist een goed premier voor zijn eigen volk.

 6. Jaap Aap

  Wijze woorden van Merkel en een welgemeend advies aan Cameron.

  Laten we wel zijn, als we iets willen van iemand is je kans groter dat je het krijgt als je positief wordt beoordeeld. Als je iets vraagt aan hen die je bloed wel kunnen drinken nemen je kansen aanzienlijk af tenzij er een groter voordeel is voor diegene aan wie je het vraagt.

  Dat is het enige dat Merkel zei en is een waarheid als een koe. Landen als GB houden voortgang alleen maar tegen met hun conservatieve kijk op de wereld en hun terugkijk-cultuur met een ziekelijk hang naar hun reeds lang vergane empire. Misschien beter als ze uitstappen…

  • Ko Herent

   Inderdaad, ze moeten uitstappen, in ieder geval houden ze dan nog wat over van hun prachtige cultuur en gewoontes.

   (in antwoord op Jaap Aap)
 7. Ko Herent

  Ik vind trouwens de heading aanmatigend en tendentieus. Merkel geeft haar mening, maar niet die van heel haar volk en ook niet van heel Europa.

Reacties niet toegestaan