Arme schoolstichting huurt voor €45.000 skybox bij Twente

Of ze de skybox bij Twente wilden komen poetsen. De verbazing bij het personeel van de scholen die worden bestuurd door Consent, een conglomeraat van scholen in Twente, was groot toen hen die oproep bereikte. Wat blijkt het geval: Consent, in financiële nood, zodat conciërges moeten worden ontslagen, heeft voor €45.000 euro een luxe skybox in de Grolsch Veste, het mooie stadion van Twente. De huur van de skybox door Consent werd zondag aanhangig gemaakt door Laurens van Lier, fractievoorzitter van de PvdA in de Enschedese gemeenteraad. Inmiddels zijn er ook kamervragen. De stichting zegt dat de box is gehuurd uit kostenbesparing: er kan gratis in worden vergaderd

Bron(nen):   Tubantia      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Indenvreemde

  Wie is nu stom hier De lezer of het schoolbestuur
  Gratis vergaderen voor de prijs van € 45.000.00
  Vind hem wel goed eigenlijk !!!!

 2. Gerardus Molema

  Dan vergader je toch in de school zelf? Plaats zat als de koters bij moeders pappot hun huiswerk aan het maken zijn. Gratis vergaderen voor 45000 euro? Ja, die kennen we nog niet. Lijkt Mark Rutte wel.

 3. Genuine_Defector

  Kosten in privé verhalen op de mensen die dit hebben verzonnen. Kunnen ze vervolgens doen en laten wat ze willen met die skybox.

  Idioot gedrag.

Reacties niet toegestaan