Trump en Melania zijn bijna nooit samen

Het is een veelbesproken onderwerp op sociale media: de relatie van Melania en Donald Trump zou op springen staan. Bekenden van het koppel doen daar nog een schepje bovenop door in The Washington Post te vertellen dat het stel bijna nooit samen is.

Ze slapen in aparte slaapkamers. Donald staat veel eerder op en gaat dan tv kijken en twitteren. Melania zorgt 's ochtends voor haar zoon. Ook hun vrije tijd brengen ze niet samen door. In de weekends gaat de Amerikaanse president naar zijn golfresort Mar-a-Lago om te golfen of te dineren met politici en zakenlui. Melania is dan meestal in geen velden of wegen te bekennen.

Als ze in het Witte Huis zijn eten ze meestal ook niet samen. "Ze brengen nauwelijks tot geen tijd samen door," zegt een goede vriend van de president. Stafleden van het Witte Huis denken daar ook zo over. Melania is altijd in haar eigen gedeelte en komt zelden in de kantoren van Donald en Ivanka. Ze zal nooit even binnenlopen om te vragen hoe het gaat. "Ze zet zelden voet in de West Wing," aldus een bron.

Bron(nen):   The Washington Post