Nog een VVD-Kamerlid blijkt betaald door een verdachte projectontwikkelaar

Het Limburgse Tweede Kamerlid Karin Straus (VVD) heeft haar verkiezingscampagne in september mede laten financieren door de van omkoping verdachte Roermondse projectontwikkelaar Piet van Pol. Dat meldt NRC Handelsblad vandaag. Toen zij zijn steun aannam, was Van Pol al een jaar in opspraak vanwege zijn belangenverstrengeling met VVD-senator en wethouder Jos van Rey uit Roermond.  Van Pol was, zo bleek vorige maand, ook betrokken bij verkiezingscampagnes van Jos van Rey en staatssecretaris Frans Weekers (financiën, VVD).

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. meneerjansen

  doet Geert’trui daar’Wilders dat toch beter… gewoon niets zeggen VVD! beroep op uw middeleeuwse geheimhouding!

  • Prikker

   Ach zo lang “‘t volk” duizend euro beloofd krijgt voor de verkiezingen, blijven ze toch VVD stemmen, dus daar helpt geen remedie tegen.

   We zijn weer helemaal terug in de middeleeuwen.

   (in antwoord op meneerjansen)
 2. wezijnniethetzelfde

  Gelukkig ondersteunt een “Pratende- Goed Hoogleraar”, deze ontwikkelingen en deze acties helemaal oke, omdat VVD’ers veel in contact zijn met het Bedrijfsleven. Begrijpt U het? Alle andere partijen zijn ook in contact met het Bedrijfsleven ( al is het maar omdat het Bedrijfsleven heel veel subsidie krijgt). Is het niet zo dat, deze VVD in dit tijdperk ( gaat ook weer voorbij ). In de jaren 80″ ;het ego- individu heeft ontdekt en werd bezwangerd door Kok,Lubbers, de Breed-bek kikkers van de VVD e.a. De puinhoop, die onder dit soort mensen is ontstaan is duidelijk: ” Eaten and to be Eaten” Zo tragisch leeg in geest en zo tragisch in het handelen met hun doodlopende rituelen. ( Chanel-pakjes,parels, kittige tasje, gestreepte pakken, schijnt weer te kunnen!!!!,”vette” horloge’s en vooral de BMW voor de “emotioneel zwakkeren” in deze samenleving). Zo niks en echt niks goeds gedaan voor hun mede- soortgenoot en andere soorten. In dit tijdperk zitten we met de gebakken” Peren” met dank aan het ” verrotte” en “kwetsbare rancuneuze” rood-glanzende appeltje WB ( columnist VK ) e.a. en de totale afbraak van het sociale stelsel wat een land een beetje fatsoenlijk zou kunnen maken.

  • wezijnniethetzelfde

   het is niet gewoonte, maar ik lees net, dat deze mevrouw door Zijlstra helemaal te goeder trouw was en natuurlijk mag blijven. Wat een waan- in- zin!!! Moet je op je werk proberen, dat je tegeltjes van je baas doorverkoopt aan particulieren waar de werknemer net iets heeft gemaakt door diezelfde persoon. “Oprotten”, met een kanttekening, dat de Baas enigszins gevoel voor rechtvaardigheid heeft.

   (in antwoord op wezijnniethetzelfde)

Reacties niet toegestaan