Berlusconi wist dat 'Ruby' 17 was. En Poetin?

Politiek
maandag, 17 januari 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
The Times bericht vanmorgen nieuwe details over de kuil waarin Silvio Berlusconi zal vallen. Gisteren verscheen de Italiaanse premier op de tv om zijn volk te bezweren dat slapen tegen betaling beneden zijn waardigheid was, maar de bewijzen zijn niet goed meer te loochenen.
Justitie beschikt over veel bewijs. Onder andere over een afgeluisterd telefoongesprek met Nicole Minetti, een andere dame, waarin de premier zegt dat hij natuurlijk weet dat Ruby 17 is, maar dat Justitie dat nooit zal kunnen bewijzen.
Justitie weet ook precies wanneer Karima El Mahroug in het huis van de premier was, hoe laat ze kwam en hoe laat ze ging. Dat was vaak. En een keer bleef ze drie dagen. Is het toeval dat dat was toen Vladimir Poetin ook in het huis van Berlusconi verbleef, vraagt The Times. De krant citeert ook nog een bron dichtbij het onderzoek: "Als het publiek de bewijzen ziet dan zal het iedereen duidelijk zijn dat de Premier sliep met de buikdanseres, dat hij wist dat ze minderjarig was en dat ze voor haar seksuele diensten zeer royaal is betaald."
Dat Ruby nog steeds wordt aangeduid met de term buikdanseres is niet omdat ze dat nog is. Ze hoeft allang geen buik meer te dansen. Het is een beetje gewoonte geworden. Een beetje zoals met Hans Janssen, die altijd maar Arabist heet, terwijl hij toch ook geen buik meer danst.