De 6 CDA-dissidenten volgens De Volkskrant

Politiek
zaterdag, 21 augustus 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
‘CDA-fractie telt een dissident.’ Maar het is niet waar, bezweren ze vanuit CDA-kring, er zijn geen dissidenten. Wel vier tot zes Kamerleden vormen echt een risico: (foto boven). Was uiterst kritisch over de PVV toen het leek dat ze kamerlid was. Sinds bleek dat ze met voorkeursstemmen werd gekozen is ze weer loyaal aan Verhagen Woordvoerder integratie. Ze was korte tijd werkzaam als advocaat en daarna directielid van een vrouwengevangenis in . En in Kosovo wonen????
,Naast zijn politieke functie is Çörüz ook voorzitter van de Council of Europe Minority Youth Committee en . Ook is hij lid van de Raad van Advies Stichting Levensbeschouwingen in Dialoog en was hij lid van de
van Surinaamse afkomst. Open, begaan met de Derde Wereld. Was secretaris van de vereniging (SKIN), een organisatie van migrantenkerken, en vanaf 1996 ook secretaris van de Latijns-Amerikaanse zending van de Gereformeerde Kerken in Nederland.
, dwarse Zeeuw. Veroorzaakte in zijn eentje bijna een breuk in de Benelux omdat hij zich bleef verzetten tegen de uitdieping van de Westerschelde. Anders gezegd: als hij een principe heeft, dan gaat hij ervoor.
(29) jongste en gelovigste kamerlid. Zeer principieel over de vrijheid van godsdienst
Als een van bovenstaande twijfelaars tegenstemt komt er geen kabinet
En dan zijn er nog potentiele kamerleden. Dat zijn degenen die in de kamer komen als het CDA gaat regeren. Ook onder hen zijn er vanwie kan worden verwacht dat ze twijfels hebben. Onder hen ex-journalist .
0
Bron(nen): De Volkskrant