Dit is niet Trump en het gaat over Yogabroekjes

Politiek
zaterdag, 19 oktober 2019 om 14:55
screenshot 3 1
Op Times Square midden in New York hangt een reclamebord waarop te zien is hoe Donald Trump in de houdgreep wordt gehouden. Een politieke advertentie? De schijn bedriegt: de advertentie komt van een producent van Yoga-broekjes en de man blijkt niet Donald Trump, maar iemand die daar sprekend op lijkt, terwijl photoshop heeft geholpen om de gelijkenis te vergroten.
Bijna was de commercial onbesproken de geschiedenis in gegaan totdat Donald jr., de zoon van Donald, rond ging toeteren dat het een grof schandaal was: zijn eerbiedwaardige, unieke en grootste vader gekneveld door 5 sterke vrouwen.
De commercial komt van Dhvani uit Portland, een bedrijf dat voor $ 58 yogabroeken verkoopt. De eigenaar van het bedrijf is boos dat de regering Trump geboortebeperking niet meer subsidieert, via Planned Parenthood.
Marketingexperts en -analisten zeggen dat het reclamebord tot nu toe misschien wel het meest extreme voorbeeld is van politiek geladen advertenties. Maar het is de vraag of Dhvani meer yogabroeken verkoopt en of Trump er door zal verdwijnen
Bron(nen): Washonton Post