Trumps onverwachte bezoek aan ziekenhuis voeden geruchten over aftreden 'om gezondheidsredenen

Politiek
zondag, 17 november 2019 om 10:43
hh 400161475
Gisteren werd Donald Trump onverwacht twee uur lang medisch onderzocht in het Walter Reed Hospital in Maryland. Het stond niet op zijn officiële agenda en het is drie maanden te vroeg voor zijn jaarlijkse check up. Het Witte Huis zegt uiteraard dat er niets aan de hand is, maar commentatoren speculeren over de ware redenen.
Volgens conservatief commentator en CNN-medewerker Cheri Jacobus was het ziekenhuisbezoek van Trump een excuus ", zodat hij snel kan aftreden om 'gezondheidsredenen'", als de impeachment uit de hand loopt. Hij zou dan aftreden, Mike Pence volgt hem op en verleent hem gratie voor welk misdrijf dan ook vanwege die slechte gezondheid.
Andere commentatoren vermoeden een hartprobleem voor de te dikke (110 kilo) Trump.
Volgens het Witte Huis allemaal onzin: 'het jaarlijkse gezondheidsonderzoek was deels naar voren gehaald, omdat 2020 vanwege de verkiezingen een druk jaar wordt.'
Deze verklaring zou ook bij een andere president vragen oproepen, maar nu de verklaring afkomstig is van een Witte Huis dat vaker wel liegt dan niet voedt het de speculaties over de werkelijke reden.
Bron(nen): Inquisitr Rawstory