Grensrechter ook nog getreiterd voor hij dood ging

De spelers van Nieuw Sloten zijn niet alleen verantwoordelijk voor de dood van Richard, ze hebben hem aan het eind van de tweede helft en later in de kantine getreiterd, vertelt Igor van Gelderen, die als technisch manager van Buitenboys ooggetuige was van het drama tegen De Telegraaf. Vlak voordat Nieuw Sloten B1 in de slotfase de 2-2 scoorde, gleed Richard onderuit op het gladde veld. In plaats van hun doelpunt te vieren, renden ze op Richard af, die nog op de grond lag, en begonnen hem sarcastisch uit te lachen. 'Heel denigrerend', vertelt Van Gelderen. 'En na afloop, in de kantine, hadden ze bepaald geen berouw van hun daden. Integendeel. Ze straalden een soort voldoening uit dat het hen toch gelukt was om te hebben gevochten. Toen ze ons clubgebouw verlieten, riepen ze, met een smalende grijns: Fijne dag hè, grensrechter…'

Bron(nen):   De Telegraaf      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Uitgaande van de berichtgeving, blijkt dat de daders van een extreme buitencategorie zijn. Hier help helemaal niets meer tegen behalve de kunstmestfabriek.

 2. Genuine_Defector

  En dan zijn er nog mensen die menen dat je dergelijke monsters kunt heropvoeden en veilig kunt laten terugkeren in de samenleving… Omdat ze zo nodig een tweede kans zouden moeten verdienen.

 3. Kattebel

  Voetbal is zelf van een extreme buitencategorie dat een aantrekkingskracht heeft op de zelfkant van de samenleving. Afschaffen die sport.

 4. besserwessie

  Extreme buitencategorie?
  Bedoelt Dead Silence soms Marrokanen? Iin politiekringen bekend als naffertjes, oftewel noord afrikanen.
  Zeg dat dan ronduit en lul erniet omheen zoals de MSM media.

Reacties niet toegestaan