Vrouw verhuurt achterbank auto op AirBnB

Een gezellig en betaalbaar kampeerverblijf, zo omschrijft een Britse vrouw de achterbank van haar auto op AirBnB. Het is wel goedkoop, dat moet gezegd. Voor maar 9 euro per nacht slaap je in een auto vlakbij het strand en op een uurtje rijden van Londen.

De auto staat in de achtertuin van de alleenstaande moeder Desiré Cyprien in Sheerness-on-sea. “De auto staat in een omheinde achtertuin in Beach Street, waarin ook andere gasten kunnen logeren”, klinkt het. “Op verzoek van de huurder kan de auto ook naar de voortuin verplaatst worden. Gasten krijgen een sleutel voor toegang tot de achtertuin en kunnen de buitenfaciliteiten zoals toilet, wastafel, tafel en stoelen gebruiken.”

Op de bijgevoegde foto's is een tweepersoons luchtbed te zien dat op de achterbank van een Nissan Juke, een kleine SUV, is gepropt. Hun bagage kunnen gasten in de kofferbak kwijt. Ze krijgen een sleutel zodat ze hun 'slaapkamer' kunnen afsluiten.

Je bent overigens niet de enige gast. In de tuin staan ook een caravan en een tent waar mensen voor respectievelijk 17 en 9 euro per nacht kunnen verblijven. Voor de auto zijn nog geen recensies geschreven, maar al 67 mensen lieten een review achter voor de tent of caravan. En ze zijn niet ontevreden. “We hadden een geweldige tijd in de caravan van Desiré”, schrijft iemand.

Bron(nen):   Metro UK