Nederlander komt in Malta om het leven na val van balkon

Een Nederlandse man is in Malta om het leven gekomen nadat hij vanaf de zevende verdieping van een appartementencomplex naar beneden viel. Dat meldt Times of Malta.

De 24-jarige Nederlander zou om drie uur 's nachts van het balkon van zijn woning zijn gevallen. Vermoedelijk was het een ongeluk, maar dat is nog niet officieel vastgesteld.

Andere inwoners van het appartementenblok in het Maltese plaatsje Gzira vertellen dat ze veel lawaai hoorden vannacht en in eerste instantie dachten dat het om een auto-ongeluk ging.

"We werden wakker van een hard geluid en openden het raam. Toen zagen we een man op de grond liggen," vertelt een vrouw die ook in het blok woont. "We belden meteen een ambulance. Het was immers pas net gebeurd. Binnen tien minuten waren de ziekenwagen en politie hier."

De vrouw weet nog te vertellen dat de politie heeft gesproken met een man die waarschijnlijk met het slachtoffer in zijn huis was op het moment van het ongeluk.

Vermoedelijk woonde de Nederlander met vrienden in het appartement. Omwonenden zagen hem de afgelopen maand meerdere keren in en uit lopen. De identiteit van de man is niet bekend gemaakt.

Bron(nen):   Times of Malta