Het Wilde Westen: Schietgrage Amerikanen tonen trots hun wapenarsenaal (Foto’s)

Na de schokkende moord op 20 kinderen en zeven volwassenen op de basisschool in Newtown, beloofde president Obama hervormingen van de wapenwet. Gisteren liet de machtige National Rifle Association van zich horen. Het antwoord van de directeur Wayne LaPierre luidde: 'Beveilig de scholen met gewapende veiligheidsagenten'. Als je onderstaande foto’s van Amerikanen temidden van hun wapenarsenaal bekijkt, is het wel haast duidelijk wie er aan het kortste eind zal trekken. Aaron en Brittny (Pennsylvania) hebben hun wapens om zichzelf te beschermen. Michael (Florida): 'Als Amerikaan vind ik dat het mijn natuurlijke recht is om een vuurwapen te bezitten.' Ry (staat Washington): 'Ik heb een vuurwapen omdat een ontwapende bevolking solliciteert naar genocide, en als dat weer eens gebeurt I’m not going  to be that guy.' Avery, Miles, Gregg en Theresa (Arizona) hebben vier geweren om zich te beschermen tegen een inbreker. Jennifer, Chris en Daniel (Washington):  'Geweren zijn er voor onze veiligheid, of om ons veilig te voelen', zegt Jennifer.

Bron(nen):   Daily Mail      

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Gerardus Molema

  ‘Het volk krijgt wat het verdient’ ……er stond mij trouwens iets van bij dat deze (volwassen) kleuters, die hier zo trots poseren met die gevaarlijke rommel, nog zwaar religieus zijn ook. Op hun manier dan, hetgeen betekent, zondag voorin de kerk en op maandag kan iedereen doodvallen waarbij men niet te beroerd is daarbij een handje te helpen. In welke zin en op welke leeftijd dan ook.

 2. andre rodenburg

  De NRA: ze zijn om op te schieten.

 3. janneke123

  Never judge a book by it’s cover, maar de kansloze blikken in de ogen van de poserende wapenbezitters stralen volgens mij niet echt het meest intelligente deel van die natie uit.

  @Gerardus Molema Ik heb laats inderdaad een documentaire gezien dat zwaar gelovige Amerikanen het “recht” op een vuurwapen als iets van levensbelang beschouwen.

  • Gerardus Molema

   Als we in NL zo zouden poseren met al dat schiettuig en zetten dit op onze facebookpagina hoeven we maandag niet meer terug te komen bij onze werkgever en tevens de sterke arm op de stoep voor een goed gesprek.

   (in antwoord op janneke123)

Reacties niet toegestaan