Lotto-winnaar geniet niet lang van prijs: Dood door vergiftiging

Urooj Kahn won een miljoen dollar met een Kraslot. De feestvreugde duurde niet lang. Hij stierf onverwacht de volgende dag. Dat is allemaal al even geleden; in juli vorig jaar. Maar de broer van Kahn had argwaan en wist te bereiken dat het lichaam van Urooj werd opgegraven. Een bloedtest wees het onomstotelijk uit: cyanide-vergiftiging. De politie in Chicago beschouwt het nu als een moord. De media in Chicago berichten over fikse familieruzies. Kahn had niet alleen de loterijprijs maar was ook eigenaar van een aantal appartementen en 3 stomerijen. Zijn vrouw zou geld uit de erfenis achterover hebben gedrukt. Zij ontkent dat.

Bron(nen):   NBC  TheAtlantic  CNN  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. John

  Van je familie moet je maar hebben. De hebzucht kent geen grenzen. Zou het ook niet beter zijn als de prijzen van loterijen tot 10% van de bestaande krankzinnige bedragen worden verlaagd en 10x meer winnaars te laten profiteren? Het is toch overal zichtbaar in de maatschappij hoe mensen degraderen onder de invloed van (te) veel geld.

  • dezer

   Het is inderdaad al heel lang zichtbaar , ben benieuwd hoelang dit nog goed gaat in de maatschappij , de rijken worden steeds rijker , en er komen heel veel minder bedeelde mensen bij , op een gegeven moment zal de kruik toch niet langer te water gaan..De mijne is al lang gebarsten

   (in antwoord op John)

Reacties niet toegestaan