‘Ik maak het uit!’ gilt meisje nadat vriend haar van klif af ‘helpt’

Een nerveus meisje staat trillend bij de rand van een klif, niet zeker of ze wel durft te springen. Jessica Powell staat op het punt een vrije val van 120 meter te maken en aan een koord door een ravijn te slingeren. Haar vriendje Creighton Baird komt haar moed inpraten, maar Jessica is bang dat hij haar zal dwingen te springen.  Creighton stelt haar gerust: ‘Ik duw je heus niet.’ Maar dat is – na 45 minuten wachten – precies wat hij doet.  Terwijl Jessica door de lucht slingert gilt ze: ‘Ik maak het uit!’ Creighton neemt het niet serieus; hij rolt over de grond van het lachen. Volgens Devin Graham, de maker van de video, maakte Jessica het na de ‘sprong’ weer goed met haar vriendje en bedankte hem zelfs dat hij haar 'over haar angst had heen geholpen.' Inmiddels zijn Jessica en Creighton wél uit elkaar. Maar volgens Devin Graham had dat niets met deze gebeurtenis te maken. Wij weten wel beter. (Onder de gifjes staat de hele video.) 

Bron(nen):   New York Daily News      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Patrick Bijvoet 

  Wat een enorme eikel

 2. John

  Wel een karaktertest (van het zijne voor haar, om niet mis te verstaan) ze kon meteen weten hoeveel empathisch vermogen haar “schat” in huis heeft: 0,0.

 3. Edward_II

  Peroxydekop is niet de enige aso. Zijn hippie-maatje vraagt nadat zij schreeuwt dat het uit is vrolijk (2:44) “Can I have her number?”

  • John

   gelijk, dat was me even ontgaan.
   het meisje heeft duidelijk verkeerde vrienden opgedaan.

   (in antwoord op Edward_II)

Reacties niet toegestaan