Cohen hangt vlag halfstok voor Poetin

Job Cohen hangt op 7 april zijn vlag halfstok als de Russische president Vladimir Poetin Nederland bezoekt. Hij doet dat uit protest tegen de anti-homowet die onlangs in Rusland is ingevoerd. Dat meldt AT5. Het actiecomité 'Gay message 4 Russia' heeft opgeroepen op 7 en 8 april de vlag halfstok te hangen. Cohen, oud-burgemeester van Amsterdam, zal dat 4 uur 's middags doen bij café Het Mandje op de Zeedijk. Gay message 4 Russia en de belangenorganisatie COC demonstreren 8 april bij het Scheepvaartmuseum, waar de Russische president zal zijn voor een diner.

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. tgambe@msn.com

  Jammer dat mijnheer Cohen minder principes had toen zijn salaris van 35000 euro gestort werd voor 15 dagen werk.
  Links lullen enzovoort

  • Erwin

   Wat heeft dat met homorechten te maken?

   (in antwoord op tgambe@msn.com)
   • tgambe@msn.com

    Helemaal niks maar dat heeft een vlag halfstok hangen ook niet

    (in antwoord op Erwin)
   • henkwiersma

    Toen hij nog burgermeester van Amsterdam was ging hij theedrinken met potenrammers en nu moet opeens de vlag halfstok?? LOL!

    (in antwoord op Erwin)
 2. zilverpoets

  De Russische kranten staan er vol van.

 3. Genuine_Defector

  Doet hij dat ook als erkend homohater Erdogan komt?
  Of mag dat niet van de achterban?

 4. Pietje_Precies

  dementerende ouwe gek

 5. R van Amerongen

  DE regenboogvlag die tijdens het bestuur van Cohen plots uit het straatbeeld moest verdwijnen. Dus hij is niet alleen een slappe lul, maar ook een hypocriete, opportunistische zak. Vraag is, wat gaat hij doen tegen de turkse homohater Erdogan?.
  http://www.gaysite.nl/archieven/0410/041013.html

 6. Dutch Lion Frans

  Deze wanvertoning van een Nederlandse gezagsdrager zal hem een keer duur komen te staan. Het is walgelijk! Hij vertegenwoordigt enkel een klein groepje homo-drammers, NIET de meerderheid van de mensen die hij heet te vertegenwoordigen. Hij zal oogsten wat hij zaait. Het ging in de media berichtgeving over het bezoek van Putin vrijwel alleen over de homo’s. Ik HAAT dat. Vrijwel geen woord over waar het werkelijk om gaat en wat het Nederlandse volk interesseert. Alleen dat gedram van die 6000 homo’s op straat. Als er 6000 Christenen ergens voor staan dan is de NOS niet present om het volk ervan te berichten. Over discriminatie gesproken. Tolerantie? Ga zo door Cohen en maten, de wal keert zich nog eens tegen het schip. Je zult de vruchten van je misdaden tegen God en het volk van Nederland en God’s wraak oogsten! Walgelijk! Ik schaam mij dat dit kleine deel van het Nederlandse volk zo’n grote mond heeft dmv. de ingehuurde corrupte media als het NOS-journaal, propaganda instrument bij uitstek van Nederland die ons elke dag lastig valt met de misdaden van de club van 150 in de Tweede Kamer en de uitwerkingen ervan. Maar dat hoort bij de criminele New World Order. To hell with it! To your father the devil!

 7. Dutch Lion Frans

  aanvullend: De zonde heeft geen recht van bestaan. Geen mensenrechten voor de zonde
  dus. De tijd van de zondaren, de rebellen tegen God, en die van je vader de duivel is nog maar zeer kort.
  Jezus Christus komt zeer zeer zeer spoedig, misschien wel dit jaar. Wie is daarvoor klaar? Dan is het afgelopen! Want in Zijn
  Koninkrijk is geen homo, overspelige, ontuchtige, bedrieger, leugenaar,
  moordenaar, dief, lasteraar, ongelovige, afgodendienaar, tovenaar, heks,
  occultist en wie en wat dan ook tegen de wil van God in gaat.

Reacties niet toegestaan