Portretten van eeneiige tweelingen: toch niet hetzelfde

Prachtige foto's van zes eeneiige tweelingen. Zoek de verschillen

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Maar als je ze niet goed kent kunnen ze je enorm om de tuin leiden want de verschillen zijn minimaal. Leuk om de verschillen te zien.

  • John JohnN

   Bijna iedereen heeft kleine moedervlekjes in het gezicht of de hals. Die zitten niet op identieke plekken. Perfecte identificatie check. Als je even zo’n vlekje goed in je geheugen prent lukt dat om de tuin leiden nooit meer.

   (in antwoord op catchit64)
 2. janneke123

  Ooit had ik een vriendje… na een maand bleek dat ik er 2 had. Toen ik daar achter kwam was ik weer vrijgezel.

 3. Marjoke

  Ben zelf ook van een identieke tweeling (daarom vind ik deze foto’s ook zo griezelig). Wij gingen wel eens met elkaars vriendje uit, of op school op elkaars plaats zitten.

  • John JohnN

   Bij dat “stuivertje wisselen” gaat de bedrogen partij natuurlijk veel sneller de mist in. Je ziet immers maar één van de twee. Maar als je denkt de tweede afspraak met dezelfde uit te gaan dan de eerste keer… en toch heb je (terechte) twijfel… Dan geeft het stellen van een paar suggestieve vragen vrij snel het antwoord. Ze kunnen immners elkaars geheugen niet kopiëren.
   Wat deden jullie als het bedrog uitkwam? Enorme ruzie maken en de jongen voor schut zetten? (Mijn ervaring, lang geleden).

   (in antwoord op Marjoke)

Reacties niet toegestaan