Dit kan er gebeuren als je als homo’s hand in hand loopt. In Parijs

Het is voor homo's niet pluis in Moskou, of Iran. Maar de plaatjes die Wilfred de Bruijn, een Nederlander die al jaren woont in Parijs, op zijn facebookpagina plaatste liegen er ook niet om. Hij maakte met zijn vriend een wandeling in Parijs in het keurige 19e arrondissement.  Maar er was een groep voorbijgangers die er bezwaar tegen maakte. Met dit gevolg: De politie zei achteraf dat ze beter niet hadden kunnen gaan wandelen, maar een taxi hadden moeten nemen na hun feestje. Dat lijkt toch de wereld op zijn kop. De Bruijn en zijn vriend hebben aangifte gedaan.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. knier

  Zal in NL wel weer niet voorkomen natuurlijk.
  Vraag me trouwens af waar het oer NLse woord “potenrammer”toch vandaan komt?

  • Heldoppantoffels

   Toch hebben de meeste ‘homofoobjes’ een gelovige achtergrond

   (in antwoord op knier)
   • John

    Inderdaad de gereformeerden waren er vroeger ook flink fel op. De Marokkaantjes zijn de “fijnen” van vroeger. Het is treurig, maar het zal inderdaad nog een paar generaties duren voordat de scherpe kantjes eraf zijn gesleten.

    (in antwoord op Heldoppantoffels)
 2. Pim Pandoer

  Heaumausses, leg al maar matrassen onder de dichtsbijzijnde minaret … Dat breekt de val nietwaar ?

 3. Bert Hilhorst

  Aanhangers van een niet nader te noemen religieuze groepering?.

 4. Mo Meta

  Natuurlijk, de Moslims hebben het weer gedaan. De roomblanke Parijsenaar zou zoiets nooit doen. Jammer genoeg zijn de feiten anders dan je racistische ideeen. In Frankrijk is een hele sterke homofobe beweging. Laatst nog de demonstraties tegen het homohuwelijk waarbij tientallen agenten zijn gemolesteerd. De aartsbischop van Parijs (geloof me, die is 100% blank en niet moslim) die geweld tegen homo’s heeft gelegitimeerd en dan heb je nog Franse opiniemakers als Henri Guaino, jaja, zoek die maar op, die toch best wel hele Franse niet-islamitische naam.

  Oh en voor ik het vergeet: de molesteerders waren blank.

  • Erwin

   Voor zover ik weet zijn er nog geen verdachten (of ik loop achter met het nieuws) maar de rest van je betoog is een prettig stuk tussen alle oogklep reacties, waarbij direct moslims (cryptisch) als dader worden aangewezen.

   (in antwoord op Mo Meta)

Reacties niet toegestaan