Moszkowicz maakt er nog steeds een puinhoop van

Bram Moszkowicz zou zijn leven beteren, zei hij tegen de tuchtrechter die moet beslissen of hij advocaat mag blijven. Hij zou jaarrekeningen gaan maken, geen contant geld meer aannemen, zijn beloften aan klanten na komen, cursussen gaan volgen. Van al die beloften komt volgens NRC heel weinig terecht. Hij zou een regeling treffen met een boze klant. Dat deed hij niet. "Ik had verwacht dat Moszkowicz alsnog zou betalen maar dat is niet gebeurd. Ik heb zelfs niks van hem gehoord." Moszkowicz kan ook nog steeds "geen redelijke financiële verantwoording van zijn praktijk geven", zegt deken Germ Kemper in Amsterdam. "Er is op dit gebied tot op heden geen enkele vooruitgang geboekt sinds de behandeling in september 2012", zegt Kemper desgevraagd.  En voor cursussen schreef hij zich wel in, maar hij kwam niet Maandag doet de rechter uitspraak of hij advocaat mag blijven

Bron(nen):   NRC      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. dhhk

  Tichtrechter.?

 2. plattekleppet

  Zijn overkomen spreekt boekdelen. De man voelt zich verheven boven de rest. Als je, in zijn functie, aanschuift bij programma’s als Shownieuws ben je sowieso niet echt geloofwaardig meer te noemen. De juiste man op de juiste plek gaat voor Bram dan ook niet op.

 3. AVandersloot

  Voor een lilacus is het interessant een aantal overlevingsmechanismen te bestuderen, die bij elke mens in de lichaamsmaterie aanwezig zijn en bij de heer Moszkowicz zo prominent naar voren komen. Zelfspot is er een van. De heer Moszkowicz is de ander altijd één stap voor: voor anderen hem zouden kunnen bespotten, heeft hij het zelf al gedaan. Hij gaat er ook prat op dat hij zo gevat en humoristisch is dat hij dit kan.
  Hij is ook iemand die vindt dat algemeen gangbare regels niet voor hem gelden. Ook dat is heel herkenbaar voor een lilacus die onderzoek doet naar de eigenschappen van de menselijke materie. In feite is het normaal om te vinden dat regels goed zijn, alleen niet voor mij. In deze casus is dit dan uitvergroot zichtbaar.

 4. John

  Eens een Narcissus, altijd een narcissus. Genoeg gezegd.

Reacties niet toegestaan