Camerabeelden opgedoken vermoedelijk van de vader bij de vindplaats van de jongens

Nieuwe camerabeelden van een particulier in de omgeving van de vindplaats van de broertjes Ruben en Julian zijn geanalyseerd. Op de beelden is een voertuig te zien, dat in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei twee keer stopt bij de duiker waar de broertjes gevonden zijn.

Uit analyse van de beelden is niet zeker op te maken dat het de auto van de vader betreft. Er is geen persoon zichtbaar. Echter, er zijn geen andere voertuigen te zien op de camerabeelden voor en na deze momenten die nacht. Bovendien passen de tijdstippen in de tijdlijn van de route die de vader afgelegd heeft.

Op de beelden is te zien dat er om 02.37 uur een auto stopt bij de plaats waar de jongens gevonden zijn. De auto blijft twaalf minuten staan en rijdt dan om 02.49 uur weg in de richting van ’t Goy over de Kanaaldijk-Noord. Om 03.01 uur verschijnt de auto weer bij de duiker, staat daar stil en rijdt om 03.12 uur weg in de richting van Cothen. Om 03.15 uur wordt een auto door een bewakingscamera geregistreerd voorbij de Hoeksedijk-Wijkersloot. Van deze beelden is het vermoeden dat het de auto van de vader betreft.

De politie doet sporenonderzoek rond de vindplaats bij de duiker in Cothen, in de hoop meer te weten te komen over wat er precies gebeurd is.

Bij de baggerwerkzaamheden in de sloot bij de duiker op dinsdag 21 mei, zijn geen sporen aangetroffen.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Leonardo

  En wat is de toegevoegde waarde van dit nieuws ? Noppes.

 2. rearden

  Wat mij intrigeert: welke particulier zit daar midden in de nacht urenlang te filmen, juist op die plaats?

  • Bert Schimmel

   Het kan een vast opgestelde beveiligingscamera zijn, met bewegingsdetectie, de beelden kunnen dan automatisch opgeslagen worden op bv. een Nas of andere opslag apparatuur.

   (in antwoord op rearden)

Reacties niet toegestaan