Willem Holleeder zit weer vast

De politie heeft Willem Holleeder  - de neus - weer opgepakt. 'In verband met een onderzoek naar georganiseerde misdaad'. Holleeder was op vrije voeten omdat hij zijn vorige straf had uitgezeten. Hij blijft echter nog wel verdachte in een aantal zaken, die verder onderzocht worden door het OM. In april 2013 werd hij opnieuw gearresteerd, dit maal wegens bedreiging van Peter R. de Vries, om korte tijd later weer op vrije voeten te worden gesteld. Nu is hij dus opnieuw opgepakt in het kader van een andere zaak. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) gaat het om een 'operatie onder leiding van het Landelijk Parket tegen de georganiseerde misdaad'. Bij twee sportscholen in Beverwijk, huizen in Amsterdam en een penthouse in Hilversum zijn invallen gedaan.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Zonnestraaltje

    Willem doet ook alles om aandacht te krijgen…

  2. janneke123

    Justitie ziet hem het liefst achter de tralies dus grijpen ze ieder mogelijkheid aan om hem te pakken. Terecht of onterecht, hij is weer even uit het straatbeeld verdwenen.

  3. Dead Silence

    Nou, Willem zou een beter mens zijn geworden nadat hij zijn straf zou uitzitten. Een voorbeeldige figuur met een clean geweten. Pleurt toch lekker op.

Reacties niet toegestaan