Bristol Palin heeft geen spijt van seks

Het was een zwangerschap die wereldnieuws werd: op het hoogtepunt van de Amerikaanse verkiezingsstrijd bleek dat Sarah Palin, de kleurrijkste deelnemer aan de verkiezingen, spoedig oma zou worden. Haar 17-jarige dochter Bristol raakte in verwachting van een even oude jongen. Sarah Palin, die tegen iedere vorm van seks voor het huwelijk is, had die boodschap in eigen huis blijkbaar niet overtuigend gebracht. 
"De overtuiging van mijn moeder dat seksuele onthouding de norm moet zijn, is niet realistisch," zei Bristol gisteren tegen Fox-nieuws. Tijdens de campagne werd Bristol angstvallig afgeschermd van de pers. Kennelijk ook om te voorkomen dat ze dingen zou zeggen die de opvattingen van Sarah konden compromitteren. Bristol zei dat onthouding misschien wel een mooi ideaal is, maar niet reëel: het is tenslotte niet meer de 19e eeuw, zelfs in het koude Alaska. 
Ze wilde niet ingaan op de vraag waarom onthouding 'niet realistisch' is. Maar dat zou, volgens Gawker, kunnen liggen aan het feit dat haar opspelende hormonen en de aandrang van haar vriend slecht combineerden met een huis waar condooms om Gods Wil afwezig zijn.

Bron(nen):   Gawker