Brandweervrouw blijkt ponypletter

Voor wie de laatste dagen even niet oplette: er is veel te doen om video's van ponypletters. Op die video's zie je dames erotisch bedoelde inspanningen verrichten op te kleine pony's. Vandaar de naam: ponypletter. Er zijn 2 groepen mensen die zich er druk over maken. De doelgroep, die het kennelijk opwindend vindt om een te grote vrouw te zien op een te kleine pony. En dierenliefhebbers, die medelijden hebben met de pony's. Er zijn gisteren opnieuw 2 ’ponypletters’ aangehouden. Een van de berijdsters is de 33-jarige Bianca B., lid van de brandweer Amsterdam-Amstelland. Op één van de filmpjes is te zien hoe zij op een veel te kleine shetlandpony rijdt. B. krijgt in de filmpjes, die via internet voor grof geld onder fetisjisten wordt binnengehaald, aanwijzingen over erotisch bedoelde poses die ze moet aannemen, schrijft De Telegraaf. Bianca werd gisteren samen met plaatsgenoot Mirjam P. (42), ook amazone, aangehouden in haar woonplaats Lelystad. Op Facebook dook gisteren opnieuw een video op waarin een shetlandpony wordt mishandeld. In het bijna 20 minuten durende filmpje gaat een blonde vrouw uitgesproken grof om met het dier om, terwijl de cameraman aanwijzingen geeft over de erotische poses die ze daarbij kan aannemen.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Zet een paard van 400 kg boven op de dames gedurende een half uur dan weten ze hoe het verhoudingsgewijs moet hebben gevoelt.

 2. StevenQ

  Bianca Beck uit Lelystad dus, doet ook aan eventing

 3. Mark

  Stom ,dom en niet wijs maar laten we maandag even een reportage maken van de paarden slager. Mede door de crisis is het aantal aangeboden kleie paarderassen het viervoudige. Veelal speeltjes van kinderen of fokhobby van papa en mama.

 4. utsjaermets

  Misschien wil mijn buurman (200+) aan Bianca-pletting doen. Lijkt me wel wat voor haar ‘eventing services’

 5. marjolein

  amazones!!!!!!!! dat zijn te vies voor woorden smerige hoeren. Een amazone is een vrouw die kan paardrijden met gevoel en liefde.

 6. Jan

  ééntje heeft een account wat ze nog gebruikt op de website bokt: Bianca1980. Haar volledige naam is Bianca Beck en ze woont in Lelystad. 2 anderen heten Mirjam Pieters en Anna Aventurin.

Reacties niet toegestaan