5 belachelijke ‘vrouwenproducten’ om vrouwen minder vies te maken

De industrie vindt van alles uit om hele normale biologische zaken tot een probleem te maken dat met hun product kan worden opgelost. 5 voorbeelden De Vaginale Douche. De vagina heeft zijn eigen geur. Daar kun je een probleem van maken en dan kun je aan dat probleem geld verdienen Producten tegen cellulitis. Tegen cellulitis is geen kruid, machine of smeersel gewassen. Het is een gewoon natuurlijk verschijnsel. Het enige dat misschien helpt is slanker worden. Maar al het andere: onzin Schaamhaarverf Het bestaat echt. Voor wie haar schaamhaar wil laten kleuren bij de rest... De Cuchini. Nieuw in het reportoir. Het zijn een soort plastics die moeten voorkomen dat je biologische vormen doorschijnen als je een heel strakke broek aan hebt. Je vindt er hier meer over Tampons en Maandverband met een luchtje. Commentaar overbodig    

Bron(nen):   Huffington Post      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Pietje_Precies

  een burka helpt ook prima tegen een camel toe..en ook tegen een whale tail of nipple slip…kun je meteen je doos gewoon vrij laten luchten en stinkt ie niet vanwege dat zweterige inlegkruisje….bespaart je weer een vaginale douche.

  • marianne martens

   de geur van vissen vinden mensen lekker en en behoren tot een van de fijn-zinnigste
   verfrissingen ter wereld. ga, maar eens kijken in Artis.

   (in antwoord op Pietje_Precies)
 2. AM

  Sinds wanneer moet je dik zijn om cellulitis te hebben?? Cellulitis is een kwestie van zwak bindweefsel en komt zowel bij slanke als bij dikke(re) vrouwen voor!

 3. kletsmajoor

  Is dit een verkapte reclame voor de Cuchini? Dat is namelijk het enige product waar een klikbare link bij staat.

 4. utsjaermets

  “Oplossingen zijn het probleem niet” zei Theo M al. Domme mensen die ‘oplossingen’ kopen wel.

 5. catchit64

  Zijn het niet allemaal problemen die feitelijk geen probleem waren totdat men een oplossing vond om op die manier geld te verdienen?

Reacties niet toegestaan