‘Leraar joodse school Cheider gaf massages in donkerekamer’

De van seksueel misbruik verdachte docent van de scholengemeenschap Cheider in Buitenveldert zou een donkere kamer hebben waarin hij meerdere leerlingen masseerde. Dat schrijft De Telegraaf vandaag op basis van vertrouwelijke documenten. Er zijn ook kinderen jonger dan jonger dan 10 jaar die verklaren naar een donkere kamer te zijn meegenomen waar ze door hem gemasseerd zijn. 'Mijn kind heeft het alsmaar over een donkere kamer waar hij met hem heen ging. Hij moest daar tot rust komen wanneer hij druk was geweest in de klas. Hij wil er verder niks over kwijt, hij is bang om over de kamer te spreken', zegt een ouder tegen De Telegraaf. De leraar werd van de school gestuurd vanwege 'ongepast grensoverschrijdend gedrag' en is vertrokken naar Tel Aviv in Israël.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Seksueel misbruik is van alle geloven dus ook de Joodse gemeenschap is na de katholieken nu aan de beurt. Eenzaam opsluiten in zijn eigen donkere kamer zou ik zeggen.

  • Mo Meta

   Van alle geloven of van alle mensen?
   Wat heeft geloof te maken met seksueel misbruik?

   (in antwoord op catchit64)
   • catchit64

    Helemaal niks dus daarom is de vermelding “joodse school” ook overbodig in de titel.

    (in antwoord op Mo Meta)
 2. Mo Meta

  Zelfcensuur bij dit artikel. Stel je voor dat er vergelijkbare reacties onder dit artikel zouden komen als bij een artikel waar het om een Katholiek of Moslim ging.

Reacties niet toegestaan