Politie maakt einde aan trouwfeest met 180 man/vrouw in Tilburg

De politie heeft vrijdagavond een einde gemaakt aan een trouwfeest in Tilburg. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen mochten daar dertig mensen bij aanwezig zijn, maar agenten telden 180 personen.

De politiemensen waren afgekomen op een melding van overlast uit een pand aan de Zevenheuvelenweg. Toen ze aankwamen, zagen door de deur dat er veel meer mensen aanwezig waren dan is toegestaan vanwege de corona-uitbraak. Daarop werd besloten om het trouwfeest per direct stop te zetten.

Dat verliep volgens een politiewoordvoerder rustig. Dat bericht Omroep Brabant

Volgens de woordvoerder werden uiteindelijk 180 gasten in de feestzaal op het bedrijventerrein geteld. Er werden geen boetes uitgedeeld aan de gasten. Ook zijn hun gegevens niet genoteerd. "Dat zou onbegonnen werk zijn geweest."

Welke consequenties de eigenaresse tegemoet kan zien, hangt af van de gemeente. Volgens een woordvoerder zal daar komende week mogelijk meer duidelijkheid over komen. "We beraden ons op bestuursrechtelijke stappen. Ik kan op dit moment echter nog niks zeggen over de aard van eventuele maatregelen."