Terroristen Nairobi zouden ontsnapt zijn door een riooltunnel

Een deel van de terroristen die huishielden in een winkelcentrum in Nairobi zou zijn ontkomen via een tunnel die begint bij de parkeergarage van het winkelcentrum en vandaar 2 kilometer doorloopt tot de Nairobi Rivier in het hart van de stad. Het vermoeden is dat een harde kern zich doodvocht om de politie- en legertroepen tegen te houden die hen probeerden te doden of gevangen te nemen. Dat zou de meerderheid de kans hebben gegeven door de riooltunnel te ontkomen. Als het verhaal waar is - er gaan veel verhalen rond de aanslag - hebben de terroristen de hele afstand wadend door modder en rioolafval moeten afleggen. Volgens de Daily Mirror duurde het 72 uur voor de autoriteiten er achter kwamen dat de rioolroute bestond. Volgens bronnen rond het onderzoek wijst alles er op dat de aanslag minutieus was voorbereid.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jan Leul

  Die islamitische rioolratten zullen zich in het rioolafval goed op hun gemak hebben gevoeld. Hun misselijkmakende sadistische martel en moordpartij in naam van Allah is hier leesbaar : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2434278/Kenya-mall-attack-torture-claims-emerge-soldiers-Eyes-gouged-bodies-hooks-fingers-removed.html

 2. Anna

  In het riool zullen die ratten zich thuis voelen , wat een verachtelijke beesten .
  Net gelezen dat de vreeTzamen in Nigeria 50 studenten in hun slaap hebben afgemaakt !
  Islam het blijft een verrijking .

 3. disqus_cDEBEY6Kl8

  En dan zijn er nog van die mensen, die durven te beweren, dat die aanslagen niets met het wezen van de islam te maken hebben.

 4. Guest

  Islam’s Latest Contributions to Peace

  http://www.thereligionofpeace.com/

Reacties niet toegestaan