Voetballer met smaak

Veel voetballers hebben een eh.. nogal bijzondere smaak. Het haar zit vaak een tikkeltje vreemd (behalve als ze zijn kaalgeschoren), de kleding is dikwijls enigszins opzichtig – net als de hyperblonde vriendinnen, en er zijn spelers die de halve winkelvoorraad van een juwelier met zich meezeulen. 
Zo niet Sol Campbell (35), voormalig sterspeler van Arsenal en van het Britse nationaal elftal. The Sunday Times toont vandaag hoe hij zich heeft geinstalleerd in een 18e eeuws townhouse in Chelsea. Het is geheel omgetoverd in een 21e eeuws onderkomen, en dat dankzij zijn verloofde, Fiona Barratt, die styliste is en met deze werkzaamheden een bijzondere smaak en vakkundigheid verraadt. 
Helaas is het artikel slechts geillustreerd met een foto, zoda we niet met zekerheid kunnnen zeggen dat voetbalshirts en -bekers niet ergens in het huis staan opgesteld. 
Campbell is niet meer de jongste en moet zoetjesaan denken aan bezigheden na zijn voetbalcarriere. Hijzelf en zijn Fiona overwegen een loopbaan in property development
Wie weet gaan ze dan de onderkomens van andere voetbalmiljonairs onderhanden nemen.

Bron(nen):   The Sunday Times