Checklist overspel

Mede geïnspireerd door de harem van Tiger Woods (zie foto) geeft Salon een aantal tips om overspel te ontdekken. Zoals:

Jouw mobiel: Laat je GPS-mobiel per ongeluk in zijn auto. Er is software (*) waarmee je je telefoon kunt volgen. Dan weet je waar ze woont, of waar ze het doen.
Zijn telefoon: Druk af en toe op: opnieuw bellen en wacht af wie je krijgt. Je kan hem natuurlijk ook gewoon vragen met wie hij gaat, maar misschien werkt dit beter.
SMS: Kijk voor de zekerheid even bij verstuurde SMSjes. Ze zijn stom & romantisch als ze verliefd zijn, dus misschien zit het bewijsmateriaal gewoon in zijn telefoon, omdat het de lieve berichtjes niet wil wissen.
Jouw telefoon: gebruik het programma SlyDial (**) om rechtstreeks in de voicemail in te komen van ieder onverwacht telefoonnumer dat je vindt en zeg dat het uit moet zijn tussen haar en je man. Vind je dat stiekem? Het kan erger. Zoals:
Houd hem onder videobewaking. Maar misschien gaat dat te ver. Want als dat nodig is, dat a) is je relatie het redden niet meer waard of b) moet je misschien eens met je therapeut praten over je behoefte aan controle.

(*)Met Googlephonetracking.com kun je de lokatie volgen van een telefoon
(**)SlyDial maakt het mogelijk rechtstreeks naar een voicemail te bellen, zonder degene die je belt aan de lijn te krijgen.

De Amerikaanse Cosmo heeft een eigen lijstje, ook vanwege Tiger. Signalen;
1. Hij is steeds aan het sms-en
2. hij besteedt meer aandacht aan zijn uiterlijkl
3. hij ruikt anders
4. hij wordt wantrouwend over jou
5. hij is goedgehumeurd

Zeker dat laatste moet je wantrouwig maken

 

Bron(nen):   Salon  Cosmo