Bij de dood van Casey Johnson: de tien hottest steenrijke erfgenamen

Er is een beroemdheid doodgegaan, die u mogelijk niet kende. Casey Johnson was nameljk vooral bekend in de roddelbladen. En in Forbes: ze was schatrijk. Ze wordt betreurd door andere dochters van andere miljardairs. Want veel Amerikaanse miljardairs hebben wilde dochters. De zusjes Hilton en Nicole Richie zeggen verslagen te zijn door het plotselinge overlijden van hun jeugdvriendin Casey Johnson. De 30-jarige erfgename van het miljardenbedrijf Johnson en Johnson werd maandag in haar huis dood aangetroffen. Casey was de laatste tijd vooral bekend als verloofde van artieste Tila Tequila.
Forbes gedenkt de dood van Johnson met de herpublikatie van een eerdere reportage over de  Hottest Miljardairs Ergenamen.
Een greep uit de rijk geïllustreerde repo:
Anna Anisimova (24) Dochter van Russich metaalbaron Vassily Anisimov. Huurde voor  $600,000 een zomerhuisje in 2009. Was model en staat nu vooral bekend om het vele, vele geld dat zij uitgeeft.
Ivanka Trump (27) Veelzijdig. Studeerde summa cum laude af in de economie. Is model geweest, speelt mee in een realityshow en is, dankzij papa, erg rijk.
Georgina Bloomberg (23) Dochter van de burgemeester van New York, die rijk werd door persbureu Bloomburg op te richten. Succesvol ruiter, die met haar sport $300.000 verdiende.
Nicky Hilton (25) Het jongere zusje van de beroemde Paris. Bijna net zo beroemd, net zo rijk en iets minder gek
Lydia Hearst-Shaw (24) Dochter van Patty Hearst, die ooit banken overviel nadat ze was gekidnapt door een bende. Afstammeling van William Randolph Hearst, de courantier die schatrijk werd. Lydia reedt op in advertentie voor merken als Louis Vuitton.
Zie Forbes voor de complete lijst.

Bron(nen):   Forbes