Mannen denken 5.000 keer per jaar aan seks

De gemiddelde man denkt 13 keer per dag aan de Daad. Dat is 4.745 keer per jaar. Een derde van de mannen zegt zelfs dat seks het eerste is waar ze 's morgens na het ontwaken aan denken.
Vrouwen daarentegen denken slechts 5 keer per dag aan seks. Dat is 1.825 keer per jaar. Volgens de onderzoekers lukt het veel mannen ook niet om de gedachte aan seks van zich af te zetten. "Dus als je je man in het niets ziet turen zou het best eens kunnen zijn dat hij aan seks denkt."
Ondanks de grote verschillen tussen mannen en vrouwen zijn de meeste mannen van de 3.000 onderzochte personen wel tevreden over hun seksleven. Driekwart zegt dat het oké is. Van de vrouwen is slechts 58 procent content. Bijna de helft van stellen heeft ook af en toe ruzie over seks en dan met name over de vraag wie er over begint.
Mannen denken dat het aansteken van kaarsen een goed manier is om hun partner in de stemming te brengen. Vrouwen menen dat het een goede weg is om lekker voor hem te koken en dat vroeg naar bed te gaan.

Bron(nen):   The Daily Telegraph